Aν σας φαίνεται νωρίς για τη Eurovision 2024, δεν είναι: H Κύπρος ανακοίνωσε το όνομα που θα την εκπροσωπήσει

Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ

Must Read

Τον Μάιο του 2024, ο διαγωνισμός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας μετά τη φετινή νίκη της Loreen με το κομμάτι «Tattoo» τον Μάιο του 2023.

Η Κύπρος, ανακοίνωσε την εκπρόσωπό της η οποία ονομάζεται Σίλια Καψή (Silia Kapsis) στον 68ο Διαγωνισμό Κοντόπουλου  και σύμφωνα με το ΡΙΚ θα πάει στη Eurovision με ένα τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Η Silia Kapsis γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και είναι μόλις 16 ετών. Ο πατέρας της είναι από την Κύπρο και η μητέρα της από την Ελλάδα. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές στην Αυστραλία, ενώ έχει διακριθεί ως τραγουδίστρια, χορεύτρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από την κυπριακής καταγωγή, δημοφιλή τραγουδίστρια Silia Kapsis, που γεννήθηκε και διαμένει στην Αυστραλία. Η Silia θα ερμηνεύσει τραγούδι που φέρει την υπογραφή του διακεκριμένου Έλληνα συνθέτη και παραγωγού Δημήτρη Κοντόπουλου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This