Απασφάλισε ο Mente Fuerte για τη Δανάη Μπάρκα: «Οι απόψεις είναι σαν τις κ@λοτρ@π@δες»

«Γυναίκα που έχει φάει ΤΟ bullying για το σώμα της, κάνει bullying σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της» έγραψε μεταξύ άλλων

Must Read

Η Μαρία Σολωμού σε ένα podcast που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες διηγήθηκε μια ιστορία που της συνέβη στο κομμωτήριο, όταν μια μητέρα και η κόρη της που ήταν 20 ετών είχαν υποβληθεί στις ίδιες αισθητικές επεμβάσεις. Η αναφορά που έκανε η ηθοποιός προκάλεσε την αντίδραση της Δανάης Μπάρκα η οποία διαφώνησε με την άποψη της Μαρίας Σολωμού μέσα από την εκπομπή της και ο Mente Fuerte δεν το άφησε ασχολίαστο.

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δε θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ@λοτρ@π@δες. Όλοι έχουμε μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι, απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο» έγραψε αρχικά ο Mente Fuerte, ενώ σχετικά με την ατάκα της Δανάης Μπάρκα για τη Μαρία Σολωμού: «οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας», ο ράπερ σχολίασε: «Ε μάλλον και ο δικός σου δε θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ» έγραψε.

«Γυναίκα που έχει φάει ΤΟ bullying για το σώμα της, κάνει bullying σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της. Και το χειρότερο; Μίλησε για ηλικία, για τις προσωπικές της επιλογές και να το προχωρήσει πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη, έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού. Διαφορετικά; Όταν το θύμα γίνεται θύτης» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This