Κέβιν Σόρμπο-Ο «Ηρακλής» κατακεραυνώνει τους Χολλιγουντιανούς αστέρες: «Υπάρχει κρίση αρρενωπότητας»

Must Read

Ο Κέβιν Σόρμπο, ο γνωστός σε όλους Ηρακλής, μπορεί να έχει κατακτήσει τις καρδιές μας με τον ρόλο του ως τον αρχαίο μυθικό ήρωα των Ελλήνων, ωστόσο στο Hollywood φαίνεται πως δεν έχει καμία απολύτως θέση και αυτό γιατί, όπως αναφέρει ο ίδιος, είναι Χριστιανός.

«Ήταν λυπηρό για μένα, ξέρετε, ο μάνατζερ και ο ατζέντης μου για τόσα πολλά χρόνια έλεγαν ότι δεν μπορούμε να σου βρούμε πια δουλειές, να δουλέψουμε μαζί σου επειδή είσαι χριστιανός, επειδή είσαι συντηρητικός. Έχουμε ένα τόσο μεγάλο χάσμα στη χώρα μας αυτή τη στιγμή, και αυτό διαιωνίζεται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, διαιωνίζεται από τις ταινίες, την τηλεόραση», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλαιότερα στο Fox news.

Λόγω των πεποιθήσεων του πολλοί τον θεωρούν συντηρητικό. Ο  65χρονος ηθοποιός με το νέο άρθρο που έγραψες το FOX news έδωσε για ακόμη μία φορά τροφή για σχόλια, καθώς κατακεραύνωσε τους χολιγουντιανούς αστέρες σχετικά με την προτίμηση που έχουν στο ανδρόγυνο look τονίζοντας πως υπάρχει κρίση αρρενωπότητας.

Συγκεκριμένα έριξε τα βέλη του στον Τιμοτέ Σαλαμέ και στον Μπίλι Πόρτερ για την προτίμησή τους στα ανδρόγυνα σύνολα.

«Δεν έχει πραγματικά σημασία σε ποιο άκρο του φάσματος του ανδρισμού ανήκεις – αν είσαι θύμα των βασικών σου επιθυμιών, η φεμινιστική κουλτούρα έχει νικήσει. Είσαι ακριβώς το είδος του δειλού άνδρα που (νομίζουν ότι) θέλουν να είσαι. Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό… Από την μία πλευρά μας αρέσει να θεωρούμε νορμάλ τους ανδρόγυνους, τύπου Μπίλι Πόρτερ, άνδρες που φοράνε φούστες και φουστάνια… Ο πιο καλοντυμένος άντρας του GQ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ, για παράδειγμα, φοράει ρούχα που ο παππούς ούτε νεκρός δεν θα φορούσε».

«Όπου κι αν κοιτάξουμε, οι τολμηρές, γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες ξεπερνούν τους παθητικούς άνδρες που υποχωρούν ήσυχα στο προσκήνιο. Οι πατεράδες ειδικότερα, έχουν γίνει ο στόχος κάθε αστείου του Χόλιγουντ, οι αδέξιοι, άχρηστοι ηλίθιοι που δεν συνεισφέρουν τίποτα στις οικογένειες ή τις κοινότητές τους, αλλά θυσιάζοντας ως αντικείμενα γελοιοποίησης» κατέληξε ο «Ηρακλής».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This