Καταγγελία Α. Γεωργίου για τοξικά αέρια στην Αγία Νάππα: Δεν μπορούσα να αναπνεύσω

Κάνει έκκληση για βοήθεια καθότι κινδυνεύουν ζωές από παράνομη καύση σκουπιδών

Must Read

Το βράδυ της Δευτέρας, ο ηθοποιός και σεναριογράφος διανυκτέρευσε στην περιοχή Κόκκινες στην Αγία Νάπα.

Οι στιγμές που περιγράφει είναι σοκαριστικές, δηλώνοντας, ότι ξύπνησε μέσα στη νύχτα γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ένιωθε σαν να τον δηλητηρίασαν!

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook έκανε μια καταγγελία θέλοντας να πάρει έκταση ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και να δοθεί λύση, γιατί όπως λέει κινδυνεύουν ζωές!

«Χθες βράδυ βίωσα ένα φαινόμενο που με τρόμαξε. Έμεινα στην Αγία Νάπα στην περιοχή Κόκκινες. Είναι προάστιο της Αγίας Νάπας που ζουν οι περισσότεροι πολίτες του Δήμου μας. Οικογένειες με παιδιά. Ξύπνησα ξαφνικά μέσα στην νύχτα γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ήταν τόσο αποπνικτικό που έφτανε στα όρια του εμετού. Είχε καπνό με γεύση έντονη που κυριολεκτικά περνούσε μέσα από το στόμα και καθόταν στους πνεύμονες. Είχε γεύση καμένου πλαστικού. Η αίσθηση ήταν ότι με δηλητηριάσανε. Σήμερα λοιπόν ενημερώθηκα ότι αυτό το πρόβλημα το φωνάζουν οι κάτοικοι καιρό τώρα αλλά δεν τους ακούει κανείς. Καίνε παράνομα, μέσα στην νύχτα, σκουπίδια σε κατοικημένες περιοχές.
Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα, βρέφη, έγκυες, ηλικιωμένοι. Κινδυνεύουν ζωές. Αυτοί οι άνθρωποι δηλητηριάζονται καθημερινά. Από όσο γνωρίζω έγιναν και από το Δήμο προσπάθειες. Προ ημερών, παρέστη ο Δήμαρχος μας, κύριος Γιάννης Καρούσος, στην Βουλή για να κοινοποιήσει το πρόβλημα αλλά προφανώς δεν έγινε τίποτα καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους κατοίκους κάθε βράδυ. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να υπάρξει αποτέλεσμα; Να καεί ολόκληρη η περιοχή και να χαθούν μαζικά ζωές για να ασχοληθούν; Γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος πυρκαγιάς. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;», έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου.


Ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος επιβεβαιώνει το γεγονός, διευκρινίζοντας ότι η καύση σκυβάλων γίνεται κακόβουλα από ιδιώτες που έχουν skip, ενώ η περιοχή βρίσκεται στα όρια του Δήμου Παραλιμνίου, με τον ίδιο από την πλευρά του να προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον τερματισμό της συγκεκριμένης πρακτικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This