Νίκος Συρίγος για τη σχέση του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Νιώθω ευλογία, είμαι καλύτερα από ποτέ»

«Ούτε θα κρυφτώ αλλά δεν νιώθω υποχρεωμένος να μιλήσω για κάτι» πρόσθεσε

Must Read

Ο Νίκος Συρίγος έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη»  και αναφέρθηκε στις κόρες του, στην τηλεοπτική του συνεργασία με τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και στη σχέση του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, με την οποία ο δεσμός τους έγινε γνωστός στις αρχές του χρόνου αλλά οι δυο τους έχουν αποφύγει να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την είδηση.

Εξήγησε πως αν και δεν το περίμενε, του αρέσει τελικά η τηλεόραση, ότι με τις κόρες του θέλει να είναι μπαμπάς και όχι φίλος και πως στα προσωπικά του είναι πολύ ευτυχισμένος.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην τον ενοχλεί η εισβολή της δημοσιότητας στην προσωπική ζωή του. Προσπαθώ να το διαχειριστώ με σεβασμό προς τον εαυτό μου, στον άνθρωπο που είναι δίπλα μου, στα παιδιά μου. Δεν είναι κάτι που μου κάνει τη ζωή δύσκολη, δεν έχω αλλάξει τίποτα. Βγαίνω όπως έβγαινα, πάω εκεί που θέλω να πάω, δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Ούτε θα κρυφτώ αλλά δεν νιώθω υποχρεωμένος να μιλήσω για κάτι. Ούτε θα μιλούσα ποτέ. Δεν νιώθω τέτοια υποχρέωση» ανέφερε ο Νίκος Συρίγος.

Και συνέχισε: «Είμαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου. Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι χαρούμενος και νιώθω ευλογία που περνάω αυτή την περίοδο στη ζωή μου. Δεν ερωτεύεσαι εύκολα. Γίνεσαι πιο αυστηρός, κλείνεσαι στον εαυτό σου αλλά όταν θα έρθει δεν μπορείς να του κλείσεις την πόρτα. Να είσαι σίγουρος για αυτό.»

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This