Η Χριστίνα Μπόμπα πήγε για φωτογράφιση και βρέθηκε να τραγουδάει με πλανόδιους (video)

Must Read

Τι άλλο θα κάνει πια αυτό το κορίτσι να τραβήξει την προσοχή; Είναι κούκλα, εντυπωσιακή και θέλει να είναι και… εναλλακτική η Χριστίνα Μπόμπα που από την φωτογράφηση haute couture για για δημιουργίες διάσημου σχεδιαστικού διδύμου, βρέθηκε να  συνοδεύει με τις χορευτικές τις φιγούρες πλανόδιους τραγουδιστές.

street artists σίγουρα το διασκέδασαν, η Χριστίνα Μπόμπα εμπλούτισε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι μόνοι που έμειναν παραπονεμένοι ήταν οι… «The Swinging Blue Jeans», μιας που το κορίτσι έκανε πώς τραγουδάει αλλά δεν ήξερε ούτε μια φράση από το εμβληματικό «Hippy Hippy Shakes» που ακούει από το δημοτικό τουλάχιστον…

Δείτε επίσης: Η Ελευθερία Καρναβά μιλάει για τον «πόλεμο», τις FF και την… ακαταστασία (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This