Κυριακή 13/6/2021

Η Ελευθερία Καρναβά μιλάει για τον «πόλεμο», τις FF και την… ακαταστασία (video)

Για όλους και για όλα μίλησε η Ελευθερία Καρναβά, μετά από την χθεσινή της αποχώρηση από το GNTM.  

Καλεσμένη στην φωλιά των «Κου Κου», το νεαρό κορίτσι που είχε διχάσει τους τηλεθεατές του ριάλιτι, ανάμεσα σε αυτούς που πίστευαν ότι είναι αγγελικά πλασμένη και σε εκείνους που θεωρούσαν ότι η συμπεριφορά της είναι επιτηδευμένη για να επιβληθεί με «ύπουλο» τρόπο και να κερδίσει την εύνοια των κριτών, καθώς συνήθιζε να κλαίει πολύ συχνά με την πρώτη ευκαιρία.

Η Ελευθερία που τελικά δεν κατάφερε να έχει μια καλή λήψη και δυσκολεύτηκε άλλη μια φορά στην δοκιμασία, αποκάλυψε ότι ήταν πολύ προσεκτική με τα κορίτσια των FF και δεν τους έλεγε ούτε καλημέρα για να αποφύγει άβολες καταστάσεις.

Στην ερώτηση αν τελικά είναι τόσο ακατάστατη όσο υποστήριζαν τα υπόλοιπα κορίτσια, η Ελευθερία παραδέχτηκε κάποια «μικροπράγματα» αλλά υποστήριξε ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος που δέχτηκε «πόλεμο». Το φαινόμενο bullying βέβαια, όπως υποστήριξε, μειώθηκε μετά την αποκάλυψη της Μαρίνας μπροστά στους κριτές γιατί τα κορίτσια φοβήθηκαν μήπως αυτό κοστίσει στο σύνολο της εικόνας τους.

Όσο για τον σύντροφό της; Η ίδια υποστηρίζει ότι ο Θάνος έχει χιούμορ και τρολάρει και η φράση «να υποδυθείς την καλή» ήταν απλά μια πλάκα.

Δείτε επίσης: To GNTM «διέλυσε» τα μηχανάκια και ήταν για… γονική συναίνεση!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ