Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Η Μαρίνα Γρηγορίου αποχώρησε από το GNTM και στο σπίτι βγήκαν μαχαίρια (video)

Η Μαρίνα Γρηγορίου δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τους κριτές στην χθεσινή δοκιμασία για την καμπάνια των σχεδιαστριών στο Instagram με αποτέλεσμα να έχει μια μέτρια φωτογραφία και τελικά να αποχωρήσει από το σπίτι του GNTM. Η Κάτια κατάφερε να ανέβει ξανά στην κορυφή και πήρε την καλύτερη φωτογραφία, κάνοντας την Μαρία να μετανιώνει που της έδωσε το ντισαβαντάζ για να την «χαντακώσει», αφού η Κάτια πείσμωσε και τελικά κατάφερε να έχει τις καλύτερες λήψεις.

Οι FF όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν πολύ ικανοποιημένες με την αποχώρηση της Μαρίνας αν και κινδύνευσαν να χάσουν την δικιά τους Άννα Χατζή που έφτασε υποψήφια για αποχώρηση στην τελική δυάδα.

Στο backstage του παιχνιδιού, τα κορίτσια σχολίασαν την σχέση που είχαν με την Μαρίνα, και φάνηκε ποιες ήταν πραγματικές φίλες της.

Ο εμφύλιος για χάρη της Ελευθερίας

Ο παρολίγον «εμφύλιος» που ξέσπασε στο πλατό την ώρα που οι κριτές συζητούσαν την ανώριμη συμπεριφορά της Ελευθερίας Καρναβά, η Μαρία Μιχαλοπούλου «πετάχτηκε» σαν σφήνα αναφέροντας ότι αυτή είναι η συμπεριφορά της και μακριά από τις κάμερες, θέλοντας να υποστηρίξει πόσο την συμπαθούν γι αυτό που είναι, αλλά όχι μόνο δημιούργησε κόντρες ανάμεσα στα κορίτσια, αλλά τα άκουσε κι από πάνω ειδικά από την Χαρά Παππά.

Η Μαρίνα Γρηγορίου εμφανίστηκε σήμερα στην φωλιά των «ΚουΚου» και μίλησε για όλα όσα έζησε στο σπίτι του GNTM:

Δείτε επίσης: Η Κατερίνα Πλακίδα πέταξε τη στολή του λιμενικού και «σαλπάρει» για το «My Style Rocks»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ