Η πληρωμένη απάντηση της Ιωάννα Τούνη σε follower της: «Το να πηγαίνεις σε εκκλησία ενώ είσαι σκατόψυχος δεν σε κάνει Χριστιανό»

Must Read

Άκρως συγκινημένη ήταν η Ιωάννα Τούνη την ημέρα που βάφτιζε τον μονάκριβο γιος της. Η γνωστή influencer δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της από τη συγκίνηση.

Αυτή η όμορφη ημέρα όμως φαίνεται πως την ταλαιπώρησε λίγο αφού τόσο η ίδια όσο και ο Πάρης, αρρώστησαν.

Η instagramer και επιχειρηματίας φαίνεται πως είναι καλύτερα στην υγεία της, γι’ αυτό και αποφάσισε να κάνει ένα Q&A και να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι περισσότερες ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν για την βάφτιση του γιου της. Μία από αυτές όμως την εκνεύρισε.

«Κανονικά το παιδί δεν θα έπρεπε να μπει σε εκκλησία στην βάφτιση για να ευλογηθεί;» ήταν η ερώτηση που δέχτηκε με την Ιωάννα Τούνη να απαντά: «Υπάρχει κάπου γραμμένο από τον Χριστό ή τους Απόστολους ότι η βάφτιση πρέπει να γίνεται μέσα σε εκκλησία; Τα μυστήρια μπορούν να γίνουν οπουδήποτε. Από κτήματα και βουνά, σε ποτάμια, όπως έκανε ο Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής στον Ιορδάνη».

«Το να βαφτίσεις το παιδί σου σε ναό δεν το κάνει πιο φωτισμένο. Το να πηγαίνεις σε εκκλησία ενώ είσαι κουτσομπόλης και σκατόψυχος δεν σε κάνει Χριστιανό. Η ευλογία ξεκινά από μέσα μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This