Πέμυ Ζούνη: «Είναι μια καινούργια πραγματικότητα αυτή! Δεν είναι εύκολο πράγμα»

Must Read

Η Πέμυ Ζούνη έχει χαράξει μία πολύ καταξιωμένη πορεία στον χώρο του θεάτρου αλλά και της τηλεόρασης.

Αυτήν την περίοδο την παρακολουθούμε στην σειρά «Έρωτας φυγάς». Με αφορμή την συμμετοχή τής στην σειρά του OPEN, μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στο φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια, να ασχολούνται δηλαδή με την υποκριτική άνθρωποι που έχουν δυναμική παρουσία στα social media.

Η γνωστή ηθοποιός δεν διαφώνησε, αλλά ούτε και συμφώνησε με αυτήν την λογική, ωστόσο θεωρεί πως λόγω της απειρίας τους είναι λογικό να μην μπορούν να κάνουν καριέρα.

Σας ενοχλεί όταν βλέπετε σε σειρές ή στο θέατρο νέα παιδιά που δεν είναι ηθοποιοί;

Με στενοχωρεί όταν συμβαίνει, γιατί και τα ίδια αυτά τα παιδιά αισθάνονται άσχημα. Είναι γενικώς μια αμήχανη κατάσταση. Δεν νομίζω ότι είχα μια πραγματική εμπειρία, αλλά έβλεπα γύρω τι γινόταν και ήταν πολύ στενάχωρο. Κάποιοι δεν είχαν βγάλει ούτε καν μια σχολή, δεν είχαν εμπειρία και αυτό φαινόταν.

Κάποιοι δημιουργοί επιλέγουν ανθρώπους μέσω των social media, επειδή μετρούν πολλούς followers. Αυτό πώς το σχολιάζετε;

Είναι μια καινούργια πραγματικότητα αυτή. Ο χώρος θα τους χρησιμοποιήσει μια-δυο φορές και μέχρι εκεί. Η εικόνα μετράει, εντάξει, αλλά όπως έλεγα και προηγουμένως και οι ίδιοι καταλαβαίνουν αν κάπου «κλωτσάνε». Δεν είναι εύκολο πράγμα.

Θεατρικά θα σας δούμε κάπου αυτή τη σεζόν;

Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για θέατρο, γιατί τα γυρίσματα της σειράς είναι πολύ απαιτητικά. Θα έχουμε ωστόσο μια επανάληψη της παράστασης «Ο αδερφός μου, ο Αμαντέους», για λίγα Σαββατοκύριακα, στο Μέγαρο Μουσικής. Η παράσταση πήγε πάρα πολύ καλά και θα ξαναγίνει, αλλά για λίγο, από Νοέμβριο μέχρι Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This