Θάνος Πετρέλης: «Λόγω της δουλειάς μου, δεν είμαι ο αρμόδιος να κάνω εγώ τις δουλείες του σπιτιού»

Must Read

«Δεν βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού. Είμαι καλομαθημένος από τη μάνα μου», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Θάνος Πετρέλης και είχε προκαλέσει σάλο.

Ο γνωστός τραγουδιστής ωστόσο μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραδέχτηκε πως: «Στη σχέση μου με την Σοφία σημαντικό είναι ότι γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και ξέρουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Λόγω της δουλειάς μου, δεν είμαι ο αρμόδιος να κάνω εγώ τις δουλείες του σπιτιού».

Όσον αφορά το φετινό Fame Story τόνισε: «Μου έρχονται αναμνήσεις από το δικό μας Fame Story, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Θεωρώ ότι το δικό μας ήταν πιο αγνό. Άνθρωποι που έχουμε πάρει μέρος σε τέτοια παιχνίδια θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τους παίκτες, γιατί είμαστε πιο κοντά μαζί τους από τους υπολοίπους τραγουδιστές. Ο πόλεμος που δεχτήκαμε στο Fame Story ήταν ένας αντίστοιχος “παγκόσμιος πόλεμος” για την ελληνική δισκογραφία».

Κλείνοντας, ο Θάνος Πετρέλης ανέφερε: «Το επόμενο τραγούδι μου είναι ένα κομμάτι με λαϊκό ρυθμό και είναι χασαποσέρβικο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This