Χρήστος Χωμενίδης για Στέφανο Κασσελάκη: «Πρώτα πάμε στρατό και μετά κάνουμε όλα τα άλλα»

«Ο Στέφανος Κασσελάκης υπέγραφε στον Εθνικό Κήρυκα της Νέας Υόρκης ως Αριστοτέλης Ωνάσης» πρόσθεσε

Must Read

Ο Χρήστος Χωμενίδης σχολίασε τον Στέφανο Κασσελάκη και οι δηλώσεις του έπαιξαν στην εκπομπή “Super Κατερίνα”. Mεταξύ άλλων, είπε πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφε στον “Εθνικό Κήρυκα” της Νέας Υόρκης ως Αριστοτέλης Ωνάσης, και πως πρώτα κάποιος πάει στο στρατό και μετά ασχολείται με την πολιτική.

«Θεωρώ ότι είναι κάτι, το οποίο μετά από κάποια χρόνια θα το κοιτάμε και θα απορούμε. Θα αποδείξει περίτρανα ότι η πολιτική δεν είναι κάτι που ασκείται στα social media. Είναι μία ιερή δραστηριότητα που γίνεται στον δρόμο, στις γειτονιές των ανθρώπων και εκεί που υπάρχουν προβλήματα» είπε αρχικά.

«Οι ψήφοι που πήρε είναι το 1%, είναι λιγότερο από το μισό τοις εκατό του εκλογικού σώματος» συνέχισε λέγοντας ο Χρήστος Χωμενίδης. «Δεν με ενδιαφέρει η σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου με τον οποίο δεν έχω ερωτικές σχέσεις» σχολίασε για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του Στέφανου Κασσελάκη.

Για το γεγονός ότι αποκαλεί τους δημοσιογράφους με το μικρό τους όνομα είπε: «Χυδαίο, το έκανε και ο Κωλέττης, ένας πολιτικός του 19ου αιώνα. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο». Για το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία τόνισε πως «Πρώτα πάμε στρατό και μετά κάνουμε όλα τα άλλα. Πρώτη φορά θα το δούμε αυτό». «Ο Στέφανος Κασσελάκης υπέγραφε στον Εθνικό Κήρυκα της Νέας Υόρκης ως Αριστοτέλης Ωνάσης», υπογράμμισε κλείνοντας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This