Αθηναΐς Νέγκα: «Δεν συγχωρώ τους ανθρώπους, είμαι κακόψυχη»

«Θαυμάζω άλλους τους ανθρώπους που έχουν "ωκεανούς" καλοσύνης και λένε "δεν πειράζει", εγώ δεν μπορώ» συμπλήρωσε

Must Read

Η Αθηναΐς Νέγκα, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αναφέρθηκε στα προσωπικά της, στο γιατί δε συγχωρεί τους άλλους ανθρώπους, στο ανδροκρατούμενο περιβάλλον της δημοσιογραφίας, στη Μαλβίνα Κάραλη και στις κόρες της.

«Δεν φτάνω τη Μαλβίνα ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι. Ήταν πολλά πράγματα, ήταν εξαιρετική συγγραφέας κι ίσως η τηλεόραση δεν επέτρεψε στους ανθρώπους που τη γνώρισαν ως παρουσιάστρια να έρθουν σε επαφή με τη λογοτεχνία της. Μακάρι να είχα κάποια σχέση, αλλά καμία σχέση. Η Μαλβίνα δεν πατούσε στη γη, ήταν αλλού» είπε.

«Γενικά δεν συγχωρώ, είμαι κακόψυχη. Θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους που έχουν “ωκεανούς” καλοσύνης και λένε “δεν πειράζει”. Όχι, εγώ δεν μπορώ. Ειδικά, δεν μπορώ να συγχωρήσω κάποιον για κάτι που εγώ δεν θα έκανα. Δηλαδή, είναι κάποιος πάρα πολύ αγενής, αφού εγώ βάζω τα δυνατά μου να είμαι ευγενική, γιατί κάποιος να είναι γάιδαρος; Δεν μπορώ να τον συγχωρήσω γι’ αυτό» είπε για τη δύναμη της συγχώρεσης.

«Μα δεν είμαι γυναίκα, είμαι άντρας. Νομίζω ότι έχω γίνει άντρας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι ανδροκρατούμενα τα Μέσα και παραμένουν. Εγώ όταν ήμουν νέα δημοσιογράφος υπήρχαν φορές που έκλειναν πόρτες, ήμουν απ’ έξω και μου έλεγαν “μισό λεπτό, έχουμε να συζητήσουμε για τον Ολυμπιακό, τα λέμε σε λίγο”. Δεν μου κακοφαινόταν, θα έπρεπε όμως. Είμαι σε μία άλλη εποχή νομίζω, βρισκόμαστε σε άλλο κεφάλαιο» εξήγησε για τον ανδροκρατούμενο χώρο της δημοσιογραφίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @athinaisnega

«Έχω χωρίσει επίσημα εδώ και έναν χρόνο, εντάξει, χωρίζουν οι άνθρωποι. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον και με ρωτάνε για τα παλιά», τόνισε για το διαζύγιό της. «Υπάρχουν κατηγορίες προβλημάτων σε μια σχέση. Η μία είναι “δεν ξέρω αν με θέλει”, τι να κάνω για να με θέλει, αλλά και το ποιος έχει το πάνω χέρι» κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This