Συγκλονίζει ο Νίκος Υποφάντης: «Ο γιος μου είχε καρκίνο και η σύζυγός μου τότε ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί»

Must Read

Ο Νίκος Υποφάντης είναι ένας πετυχημένος δημοσιογράφος αλλά και παρουσιαστής. Είναι πατέρας τριών παιδιών και σύζυγός μίας καταξιωμένης γυναίκας η οποία εργάζεται ως βιοχημικός στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η ζωή του κυλούσε όμορφα και ήρεμα όταν κάποια στιγμή ο τρεισήμιση χρονών γιος τους ξεκίνησε να έχει έντονους πόνους στην κοιλιά. Δυστυχώς τα νέα δεν ήταν καλά και όπως αποκάκυψε και ο ίδιος πριν ένα χρόνο στην εκπομπή «Όλα γκουντ»: «Ήμασταν στο τμήμα αιματολογίας, ογκολογίας. Ένα παιδί τρεισήμισι χρονών αφήνει το οικογενειακό περιβάλλον με πόνους στην κοιλιά και βρίσκεται να παλεύει με νεοπλασματική ασθένεια. Στην αρχή όταν οι γονείς το ακούν, φεύγει η γη κάτω από τα πόδια. Πατάς και δεν ξέρεις που είναι το επόμενο βήμα. Απομονώνονται οι ήχοι. Δεν υπάρχει ότι γίνεται στο περιβάλλον δίπλα σου. Μπαίνεις μέσα και θέλεις να ακούσεις μόνο τους γιατρούς».

Για την δύσκολη αυτή περίοδο που βίωσε εκείνος και η οικογένειά του, μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή «Happy Day» κα αποκάλυψε πως ο γιος του δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο, ενώ τόνισε πως ο παιδικός καρκίνος δεν είναι ταμπού.

«Ήταν μια περίοδος που επηρέασε όλη την οικογένεια. Εύχομαι να μη τη ζήσει κανένας. Ο γιος μου είχε καρκίνο και η Φώφη Γεννηματά μου έδωσε κουράγιο πως θα το ξεπεράσει. Η σύζυγός μου τότε ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί, δύσκολες καταστάσεις.

Η Φώφη την αγκάλιασε και της είπε “εγώ παλεύω δέκα χρόνια, πώς με βλέπεις; Κι εσείς θα τα καταφέρετε”. Μόνο και μόνο αυτή η αγκαλιά… Όταν σου φέρνουν το παιδί τρεις φορές και σου λένε “αν θέλει ο Θεός, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την επιπλοκή”, γιατί ο παιδικός καρκίνος αντιμετωπίζεται, οι επιπλοκές είναι το θέμα.

Όταν λοιπόν καταφέρνεις και το ξεπερνάς όλο αυτό και το παιδί στέκεται στα πόδια του, ξαναβρίσκει τους ρυθμούς του, τη ζωή του… Μετά από πέντε χρόνια που έφυγε και το θέμα της υποτροπής, έχουμε μπει… Αφήνει πάντα σε όλη την οικογένεια το σημάδι αυτό», είπε αρχικά ο Νίκος Υποφάντης.

Ο Νίκος Υποφάντης είπε επίσης: «Ο παιδικός καρκίνος αντιμετωπίζεται και σε όσους γονείς έτυχε να τους ανακοινώσουν και χάνεται εκείνη την ώρα το έδαφος κάτω από τα πόδια, όλα γίνονται… Δεν πρέπει να θεωρούμε τον παιδικό καρκίνο ταμπού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This