O πρώην διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης αποκαλύπτει μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Οι δυο τους πόζαραν χθες βράδυ μαζί σε μια selfie και ο ηθοποιός επανεμφανίστηκε μετά από 12 χρόνια απουσίας

Must Read

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, είχε αποσυρθεί από την υποκριτική και τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και πάνω από μια δεκαετία, όμως χθες, πόζαρε κατά τη βραδινή του έξοδο με το φίλο του παλαίμαχο διαιτητή Ηρακλή Τσίκινη σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας καθώς έδωσε το παρόν σε μια εκδήλωση.

Ο Ηρακλής Τσίκινης, επικοινώνησε με την εκπομπή “Το Πρωινό” και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο Πάνος Μιχαλόπουλος στα 74 του χρόνια δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην τηλεόραση καθώς δέχεται πολλές προτάσεις.

«Είμαστε φίλοι με τον κύριο Μιχαλόπουλο και συνέβη χθες, εδώ στην Αθήνα. Ο Πάνος δεν κάνει συχνές εμφανίσεις. Έτυχε χθες να τον δω και εγώ. Είχε έρθει σε μια κοινή εκδήλωση και έτσι συναντηθήκαμε.

Ο Πάνος μένει στη Μεσσηνία, είναι κάτοικος. Μένει στη Μικρομάνη. Εκεί με τα αγροτικά του, που έχει στη Μικρομάνη ασχολείται, στο χωριό του, δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν ευδιάθετος, πολύ χαρούμενος, ήταν απλός με τον κόσμο, με όλα. Είναι σε εξαιρετική φάση ο Πάνος.

Δεν σας κρύβω ότι μπορεί να τον δούμε και σύντομα πάλι πίσω στην τηλεόραση. Μου είπε ότι δέχεται πάρα πολλές πιέσεις για να κατέβει και το σκέφτεται αυτό. Είναι ανανεωμένος, είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, είναι αδύνατος. Θα έλεγα πως δεν ταιριάζει με την ηλικία του, είναι πάρα πολύ νεότερος από την ηλικία του και είναι μια χαρά» είπε  ο καλός φίλος του Πάνου Μιχαλόπουλου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This