Βίντεο-ντοκουμέντο από το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου: Εδώ βρέθηκε αναίσθητη και αιμόφυρτη

Το αποκαλυπτικό βίντεο του Γιάννη Αρμουτίδη μέσα στο σπίτι της μεγάλης σταρ

Must Read

Βίντεο-ντοκουμέντο από το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, εκεί όπου βρέθηκε αναίσθητη και αιμόφυρτη η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, φέρνει στο φως η Espresso.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης καταγράφει το σημείο στο σαλόνι του σπιτιού της Μαίρης Χρονοπούλου, αποκαλύπτοντας το πρωτόγνωρο θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη, την ώρα που η ίδια νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Μπήκε κάποιος στο σπίτι την ώρα που η οικιακή βοηθός είχε ρεπό και ο επιστήθιος φίλος της την αναζητούσε στο κινητό; Μέχρι στιγμής τα αίτια της πτώσης δεν έχουν διευκρινιστεί.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Γ. Αρμουτίδη:

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: Xέρι την έριξε σε κώμα; Θρίλερ με την πτώση της Μαίρης Χρονοπούλου στο σπίτι της

Η κυρία του ελληνικού σινεμά -σύμφωνα με μαρτυρίες της οικιακής της βοηθού Νίνο και του ανθρώπου που έσπευσε στο σπίτι της ηθοποιού αμέσως μετά την κλήση της, του Θωμά Χούντα- βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα, σε πλαϊνή θέση, αναίσθητη και χωρίς να έχει ουδεμία επικοινωνία με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο του συμβάντος, επειδή δεν έβρισκε τον δρόμο. Ετσι, λοιπόν, η διακομιδή της στο εφημερεύον Νοσοκομείο Ευαγγελισμός έγινε με καθυστέρηση.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Θωμά Χούντα, η οποία κατά δήλωσή του στηρίζεται σε υποθέσεις, η κυρία Χρονοπούλου έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της -μάλλον- στη γωνία του τραπεζιού της τραπεζαρίας. Η στάση του σώματός της, με το κεφάλι κοντά στο τραπέζι και τα πόδια της προς την πλευρά του σαλονιού και της κουζίνας, κατά τη γνώμη του καθορίζουν ότι η Μαίρη κατευθυνόταν προς το σαλόνι και δεν ερχόταν από το σαλόνι προς την κρεβατοκάμαρά της.

Επίσης, υπάρχει δήλωση ότι δεν υπήρχε αποτύπωμα αίματος στη γωνία του τραπεζιού, αλλά υπάρχουν σταγόνες αίματος στο χαλί, καθώς και ότι η νυχτικιά της ηθοποιού ήταν βουτηγμένη στο αίμα της. Παρ’ όλα αυτά, την ώρα που βρήκαν τη Μαίρη σωριασμένη στο πάτωμα δεν υπήρχε αιμορραγία.

Σοβαρές πηγές του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι υπάρχει περίπτωση να ειδοποιηθεί η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η Μαίρη Χρονοπούλου τραυματίστηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This