Γιώργος Σουξές: «Εργάστηκα ως κλόουν σε παιδικά πάρτι! Το έκανα για βιοποριστικούς λόγους»

«Η μητέρα μου έφυγε με το "Γιώργο έβγαλαν μια προκήρυξη στη ΔΕΗ, θες να πας;"».

Must Read

Ο Γιώργος Σουξές είχε μία έφεση στην υποκριτική έτσι λοιπόν αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, γεγονός το οποίο βρήκε αντίθετους τους γονείς του αλλά και μερικούς από τους φίλους του οι οποίοι φοβόντουσαν ότι «θα καταντήσει αλήτης και ρεμάλι».

Η απόφασή του όμως αυτή του έφερε και κάποιες δυσκολίες κυρίως οικονομικές. Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» εκμυστηρεύτηκε πως χρειάστηκε να εργαστεί ως ανιματέρ και συγκεκριμένα κλόουν σε παιδικά πάρτι για να μπορέσει να βγάλει τα προς το ζην.

Αντιμετωπίσατε ποτέ οικονομικές δυσκολίες;

Στην αρχή όταν πρωτοξεκίνησα, ήταν αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Εργάστηκα ως κλόουν σε παιδικά πάρτι. Το έκανα για βιοποριστικούς λόγους. Πήγαινε πολύ καλά, αλλά αποφάσισα μία μέρα να το σταματήσω, γιατί έχανα τον δρόμο προς το θέατρο. Όταν πρωτοξεκίνησα ως ηθοποιός, κάθε φορά που τελείωνε το πλάνο, ήμουν αόρατος. Ένα αναλώσιμο προϊόν, που δεν με χρειαζόντουσαν πια. Εγώ κατάλαβα ότι για να παραμείνω στη δουλειά, έπρεπε να την μάθω καλά και επικεντρώθηκα εκεί. Έτσι άρχισαν να με εκτιμούν και να με βλέπουν με διαφορετικό μάτι.

Είναι αλήθεια ότι οι γονείς σας δεν θέλανε να γίνετε ηθοποιός;

Είχαμε φοβερές συγκρούσεις μόνο για το θέμα της δουλειάς, για τίποτα άλλο. Η μητέρα μου ποτέ δεν κατάλαβε τι δουλειά κάνω ως ηθοποιός. Είχε περάσει πείνα, κατοχή, φτώχεια. Ήθελε το καλύτερό μου. Ξέρω ότι για το καλό μου διαφωνούσε. Με είδαν να παίζω σε διάφορα σίριαλ, αλλά ποτέ δεν μου το συζητούσαν. Στην πραγματικότητα δεν το δέχτηκαν ποτέ. Αν είχαν γίνει οι «Μέλισσες» νωρίτερα, μπορεί και εκείνη να είχε καταλάβει ότι το παιδί μου ήθελε να κάνει αυτό και τα κατάφερε. Έφυγε με το «Γιώργο έβγαλαν μια προκήρυξη στη ΔΕΗ, θες να πας;». Τους έχω χάσει και τους δύο γονείς μου τώρα. Πάω στα μνήματα και τους μιλάω πολλές φορές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This