Drake: Κάνει μπρέικ από την μουσική του καριέρα για λόγους υγείας

Τι ανέφερε ο ίδιος

Must Read

Δεν πρόλαβε καλά καλά να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ «For All The Dogs» και ο Drake ανακοίνωσε πως πρέπει να κάνει ένα «διάλειμμα» από τη μουσική του καριέρα!

Ο γνωστός καλλιτέχνης επικαλέστηκε λόγους υγείας και αναγκαστικά θα απέχει από την μουσική σκηνή για κάποιο διάστημα.

Ο βραβευμένος Kαναδός ράπερ ενημέρωσε σχετικά: «Μάλλον δεν θα μπορέσω να κάνω μουσική για λίγο, θα είμαι ειλικρινής μαζί σας». Αμέσως μετά τη δήλωσή του ακολούθησε η ακύρωση αρκετών συναυλιών που είχαν ήδη προγραμματιστεί. «Πρέπει να επικεντρωθώ στην υγεία μου, πρώτα και κύρια – και θα μιλήσω για αυτό αρκετά σύντομα», είπε ο ράπερ της Hotline Bling. «Έχω τρελά προβλήματα εδώ και χρόνια με το στομάχι μου» εξήγησε, όπως μεταδίδουν πηγές του BBC.

Ο 37χρονος Drake μεταξύ άλλων είχε προγραμματισμένες συναυλίες στο Τορόντο την Παρασκευή (6/10) και το Σάββατο (7/10) αλλά και στο Ντένβερ της Νέας Ορλεάνης, το Νάσβιλ και το Κολόμπους του Οχάιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This