Σοκ! Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δεν πήγε στη βάφτιση της κόρης του

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο του γιού του σερ με την πρώην σύζυγό του - Όσα έγιναν σε εκκλησία της Νέας Σμύρνης

Must Read

Oι «ρουκέτες» από τον πόλεμο του Γρηγόρη Μπιθικώτση και της πρώην συζύγου του, Ελένης Τσιριγκάκη, «έσκασαν» το απόγευμα της Κυριακής και στον Ιερό Ναό Αγιας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη, με τον «άμαχο» πληθυσμό να πληρώνει το τίμημα!

Τα πυρά στην εμπόλεμη ζώνη στην οικογένεια του γιου του σερ του ελληνικού τραγουδιού, λοιπόν, δεν έχουν τελειωμό! Μετά τον γάμο και έναν κεραυνοβόλο έρωτα, που οδήγησε στην απόκτηση ενός παιδιού, η σχέση τους μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη, με βαριές κατηγορίες από τα δυο αντιμαχόμενα στρατόπεδα.

Έτσι, στη Νέα Σμύρνη, η «Espresso» βρέθηκε σε μια απίστευτη σκηνή, όπως μαρτυρούν και οι αποκλειστικές φωτογραφίες που φέρνει στο φως η εφημερίδα! H βάφτιση της κόρης του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού έγινε με την εκκωφαντική απουσία του Γρηγόρη Μπιθικώτση, του πατέρα της νεοφώτιστης Μελίνας!

Είναι προφανές πως το χάσμα ανάμεσα στους δυο πρώην είναι τόσο τεράστιο, ώστε ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε να μην είναι παρών στα βαφτίσια της κόρης τους, στερώντας από τον εαυτό του μια τόσο σημαντική για τη ζωή του στιγμή! Η κατάσταση ανάμεσα σε εκείνον και την πρώην σύζυγό του Ελένη Τσιριγκάκη είναι τόσο εκρηκτική, που είχε αποτέλεσμα το μυστήριο της βάφτισης να τελεστεί χωρίς εκείνον, με την ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ» να μοιάζει ένα τίποτα σε σχέση με αυτό που διαδραματίζεται από τη στιγμή που οι δυο τους βρέθηκαν στα χαρακώματα!

Η μητέρα της μικρής που έπεσε στην κολυμπήθρα προσήλθε με την κόρη της αγκαλιά στην εκκλησία, προσπαθώντας να κρύψει τα όποια συναισθήματά της για τον πρώην άντρα της. Βλέπετε, δεν κατάφεραν και οι δυο να συμφωνήσουν έστω και σε ολιγόωρη εκεχειρία για χατίρι της κορούλας τους!

Κι αν η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή προσπαθούσε να κρύψει έξω και μέσα στην εκκλησία τα συναισθήματά της, κάτι τέτοιο δεν είχε κάνει πριν από έναν χρόνο, όταν έσκασε η είδηση του χωρισμού της, κάνοντας μάλιστα και αποκαλύψεις σε πρωινές εκπομπές, που είχαν προκαλέσει αίσθηση: «Μπήκα σε αυτήν τη σχέση με όλη μου την αγαθή καρδιά, χωρίς να διεκδικήσω το παραμικρό. Εδωσα “λευκή επιταγή” και στα οικονομικά μου σε αυτήν τη σχέση, γιατί όταν γνώρισα την άλλη πλευρά, ήταν σε πολύ κακή κατάσταση οικονομικά. Εδωσα τα σπίτια μου στη Μύκονο για να μας στηρίξω. Φτάσαμε σε ένα σημείο να μην έχω πρόσβαση στα οικονομικά μου» είχε είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Happy Day», δηλώνοντας πληγωμένη και αδικημένη: «Είμαι παιδί της αγάπης, έδωσα πολλή αγάπη. Εκανα οικογένεια μαζί του συνειδητά! Εκείνος πήρε την απόφαση να μας… χαιρετήσει όταν τελείωσαν τα χρήματα, ως διά μαγείας. Μου είπε: “Είμαι ευθυνόφοβος, δεν μπορώ τα βάρη της οικογένειας”. Ομολογώ ότι δεν μου άξιζε όλο αυτό» προχωρώντας τότε και στην αποκάλυψη ότι ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης κινήθηκε νομικά για να της αποσπάσει ηλεκτρικές συσκευές.

«Εβαλε δικηγόρο για να ζητήσει το ψυγείο και την τηλεόραση, ενώ εγώ “έβαλα πλάτη” και για τον αέρα που αναπνέουμε. Την πλήρωσα την επιλογή μου. Οταν ήμουν έγκυος, ήθελε να μένει σε ξεχωριστό διαμέρισμα, εγώ προσπαθούσα να τον δικαιολογήσω!»

Η απάντηση του Γρηγόρη Μπιθικώτση στα «πυρά» της πρώην συζύγου του δεν είχε αργήσει να έρθει, με τον λαϊκό τραγουδιστή να λέει: «Καταλαβαίνω απόλυτα το πόσο πληγωμένη ή απογοητευμένη αισθάνεται η Ελένη, ωστόσο άλλο τόσο αισθάνομαι κι εγώ. Ημασταν δύο άνθρωποι που επί σχεδόν 3,5 χρόνια ζήσαμε μαζί και δημιουργήσαμε ένα υπέροχο πλάσμα. Θα ήμουν ψεύτης, αν δεν παραδεχόμουν ότι η Ελένη μού στάθηκε από την πρώτη στιγμή και ήταν δίπλα μου βράχος. Θα ήταν όμως άδικο και για μένα να μην πούμε ότι της στάθηκα κι εγώ! Εδώ και έναν χρόνο ουσιαστικά υπήρξε η απόσταση μεταξύ μας και κοιμόμασταν όντως χωριστά, κάτι για το οποίο ευθύνομαι εγώ. Εύχομαι ο χρόνος να λειτουργήσει ως γιατρός τόσο για την Ελένη όσο και για μένα, και να καταφέρουμε από κοινού να μεγαλώσουμε ένα υγιές και ευτυχισμένο παιδί».

Τελικά, όμως, όχι δεν βρέθηκε μετά το διαζύγιο κοινώς κώδικας επικοινωνίας, αλλά μετά και το σκηνικό στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη, πολύ φοβόμαστε, όπως σχολιάσει χαρακτηριστικά η Espresso, ότι θα ζήσουμε και άλλα θερμά επεισόδια ανάμεσά τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This