Παναγιώτης Φασούλας: «Aπό το μπάσκετ μου λείπει κυρίως η ιδρωτίλα»

«Επίσης η αγωνία και το έντονο συναίσθημα της χαράς και της στεναχώριας» πρόσθεσε

Must Read

Ο Παναγιώτης Φασούλας βρέθηκε καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και αναφέρθηκε στο σημερινό μπάσκετ αλλά και στο τι του λείπει από την εποχή που έπαιζε εκείνος.

«Έχει καλύτερα συνολική υποστήριξη σήμερα το μπάσκετ. Με ρωτάνε πολλοί γι’ αυτό και τους λέω πάντα ότι τα πράγματα αλλάζουν. Εμείς είχαμε καλύτερη τεχνική υποστήριξη από αυτούς που έπαιζαν μπάσκετ τη δεκαετία του ’60 και του ’70. Αυτοί σήμερα έχουν καλύτεροι υποστήριξη από αυτούς που έπαιζαν το 2000 και το 2010» είπε.

«Για μένα έχει παραγίνει η ατομική ανάλυση των παικτών. Δηλαδή μπαίνει ένας παίκτης στο γήπεδο και πλέον δεν σκέφτεται τόσο πολύ τη νίκη, μέσα από την οποία θα έρθει και η δόξα για τον ίδιο και το καλύτερο συμβόλαιο, όσο σκέφτεται τα αναλυτικά του στατιστικά. “Πρέπει να πάρω 8 ριμπάουντ για να γίνω ο δεύτερος ριμπάουντερ στην ιστορία της Α1, οπότε πολύ λίγο με νοιάζει τι υπόλοιπο θα κάνω αλλά θα πάρω τα ριμπάουντ”. Οπότε έχει γίνει πολύ αναλυτικό, ασχολούνται πολύ με τα μαθηματικά και οι παίκτες και οι γύρω παρά με την ουσία του παιχνιδιού» εξήγησε στη συνέχεια.

«Μου λείπει η ιδρωτίλα, η αγωνία και το έντονο συναίσθημα της χαράς και της στεναχώριας. Ένα τέτοιο συναίσθημα βρίσκει δύσκολα κανείς γιατί είναι μόνο στον πρωταθλητισμό. Να χαίρεσαι τόσο έντονα και να λυπάσαι τόσο πολύ, επίσης, όταν χάνεις. Αυτά τα έντονα συναισθήματα μού λείπουν» είπε τέλος, ο Παναγιώτης Φασούλας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This