Ο σχεδιαστής Χάρης Τσιάρας μιλά για το φόρεμα σε χρώμα «μπλε της νύχτας» που θα φορέσει η Μαίρη Χρονοπούλου στην καύση της

«Αυτό το φόρεμα θα το δώσω στους ανθρώπους που είναι κοντά της για να το φορέσει» είπε μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής μόδας του οίκου Νίκος-Τάκης

Must Read

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”.

Η σπουδαία ηθοποιός έπεσε μέσα στο σπίτι της χτύπησε στο κεφάλι και δημιουργήθηκε ένα αιμάτωμα, το οποίο αποδείχθηκε και μοιραίο για τη ζωή της.

Πριν το θάνατό της η Μαίρη Χρονοπούλου είχε αφήσει μια υπεύθυνη δήλωση στην οποία ανέλυε επακριβώς τη διαδικασία η οποία θα ήθελε να ακολουθηθεί όταν πεθάνει εκφράζοντας το ότι ήθελε να αποτεφρωθεί αλλά και ποιο φόρεμα θα ήθελε να της βάλουν.

Όσον αφορά στο θέμα του φορέματος, πρόκειται για μια βραδινή τουαλέτα σε χρώμα μπλε της νύχτας όπως έλεγε η ίδια, το οποίο είχε σχεδιάσει για την ίδια ο σχεδιαστής Χάρης Τσιάρας του οίκου Νίκος-Τάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», αποκάλυψε πως η Μαίρη Χρονοπούλου είχε ραντεβού μαζί του για πρόβα πριν από 15 μέρες, αλλά ακυρώθηκε.

«Μου το είχε πει μεταξύ σοβαρού κι αστείου κι όταν μου το είπε, της λέω “Μαίρη άσ’το αυτό, μην το συζητάς”. Μου το έστειλε το φόρεμα, γιατί ήθελε να αδυνατίσει και θα της έκανα κάποιες εφαρμογές. Θα ερχόταν για πρόβα. Είχαμε κανονίσει πρόβα πριν από 15 μέρες, είχε κάποια προβλήματα όμως κι αλλάξαμε την πρόβα», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό το φόρεμα θα το δώσω στους ανθρώπους που είναι κοντά της για να το φορέσει. Η Χρονοπούλου ήταν κυρία με το “Κ” κεφαλαίο. Ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, παρόλα τα προβλήματά της. Συνέχεια τραγουδούσε εδώ μέσα και θυμόταν όλους τους στίχους. Θυμάμαι την ευγένειά της», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This