Η Σοφία Χατζηπαντελή τελικά διατηρεί το μονόφρυδό της: Μυστήριο καλύπτει τη φωτογραφία της που δείχνει να τα έχει βγάλει

Έβαλε τους δημοσιογράφους να πιάσουν τις τρίχες στο μεσόφρυό της

Must Read

Η Σοφία Χατζηπαντελή μαζί με το Στέλιο Κουδουνάρη βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και εκεί τις συνάντησε η κάμερα του «Mega Καλημέρα» και τους έκανε διάφορες ερωτήσεις.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν πως έγινε να φανεί στη φωτογραφία στην οποία πόζαρε με τη Μαρία Μπακοδήμου ότι δεν έχει μονόφρυδο ενώ τελικά έχει, αν βρίσκεται σε σχέση, ποιες είναι οι σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά και αν ήταν να αποχωρίσει από το “My Style Rocks”.

«Έχει γραφτεί ότι θα φύγω εγώ από το My Style Rocks; Ποιος το έγραψε;», απάντησε η Σοφία Χατζηπαντελή στις φήμες που τη θέλουν να αποχωρεί από το «My Style Rocks».

«Με τη Βίκυ Καγιά είναι όλα καλά! Ήρθαμε τώρα από κάτι ωραίο και δεν μου αρέσουν καθόλου τα θέματα που ανοίγετε, για να βάλετε να μαλώσουν η μία με την άλλη. Κανένας δεν μάλωσε, πρέπει να το κλείσουμε. Η Βίκυ είναι μια χαρά γυναίκα κι εγώ ξέρω ποια είμαι», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Όσον αφορά στη φωτογραφία που ποζάρει με την Μαρία Μπακοδήμου και φαίνεται ότι έχει δυο φρύδια και όχι το πυκνό μονόφρυδο, ρωτήθηκε αν ήταν επεξεργασμένη η εικόνα με τη Σοφία Χατζηπαντελή να βάζει τη δημοσιογράφο να ακουμπήσει τις τρίχες στο μεσόφρυό της για να της αποδείξει ότι είναι αληθινές, ενώ δήλωσε άγνοια για το τι συνέβη στη φωτογραφία που ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Μαρία Μπακοδήμου στο Instagram.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This