Θεατρικές πρεμιέρες με λαμπερούς θεατές

«Τρίτο κουδούνι» για celebrities

Must Read

Βροχή από πρεμιέρες στη θεατρική Αθήνα. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Κουρής άνοιξαν την αυλαία της παράστασης «Η εκατομμυριούχος», που ανεβαίνει στο Παλλάς. Ανάμεσα στους θεατές εντοπίσαμε τη σύζυγο του πρωταγωνιστή Ελενα Τοπαλίδου με τον γιο τους, τον έφηβο Πέτρο Κουρή.

Πέμη Ζούνη

Εκεί ήταν και ο πατέρας της πρωταγωνίστριας Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος δεν λείπει ποτέ από τα καλλιτεχνικά ξεκινήματα της κόρης του. Από την άλλη, ο σύντροφος της τραγουδίστριας Νίκος Συρίγος δεν εμφανίστηκε στην επίσημη πρώτη της. Την είσοδο του Παλλάς πέρασαν επίσης η δημοσιογράφος Ελένη Βουλγαράκη, ο frontman των Onirama Θοδωρής Μαραντίνης, η αθλητικογράφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Μαργαρίτα Μάτσα της MINOS, που αποτελεί τη δισκογραφική οικογένεια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Δανάη Παππά και Ευγενία Σαμαρά

Περίπου την ίδια ώρα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Παππά άρχισαν τις παραστάσεις του έργου «Για μια Ζωή». Η Κατερίνα Γερονικολού απόλαυσε, μεταξύ άλλων, τον αγαπημένο της πρωταγωνιστή επί σκηνής, ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μαζί του στο φουαγιέ μετά το τέλος της παράστασης. Στο 131 της οδού Πειραιώς με αφορμή τούτη την πρεμιέρα, βρέθηκαν επίσης η Ευγενία Σαμαρά, κρατώντας λουλούδια για τη συμπρωταγωνίστριά της στον «Σασμό» Δανάη Παππά, η Νικολέττα Βλαβιανού, η Σύλβια Δεληκούρα, αλλά και οι αδελφές Γωγώ και Μαίρη Αυγερινοπούλου (δημοσιογράφοι και pr-managers), οι οποίες φωτογραφήθηκαν στο πλευρό του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, που παίζει επίσης στην παράσταση «Για μια Ζωή».

Νικολέττα Βλαβιανού και Γιάννης Τσιμιτσέλης

Στο μεταξύ, το «Da» με τον Γρηγόρη Βαλτινό επέστρεψε για δεύτερη σεζόν στο θέατρο Ιλίσια, με την επίσημη πρεμιέρα του να προσελκύει πολλούς celebrities, με πρώτη και καλύτερη τη Μαρινέλλα. Σε μια από τις σπάνιες, πλέον, κοσμικές εμφανίσεις της η «μεγάλη κυρία» του λαϊκού τραγουδιού φωτογραφήθηκε με τους συντελεστές του έργου, όπως επίσης με καλούς της φίλους που συνάντησε στο φουαγιέ, μεταξύ των οποίων ήταν η Σάντρα Βουτσά και ο Σταμάτης Φασουλής.

Μανώλης και Λίτσα Μητσιά

Στην εκδήλωση, που έληξε με θερμό χειροκρότημα για όλο τον θίασο, παρευρέθηκαν ακόμη η Πέμη Ζούνη, ο Μανώλης Μητσιάς με τη σύζυγό του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Μαριάννα Κιμούλη, η Βασιλική Τρουφάκου, καθώς και ορισμένοι ηθοποιοί του νέου κύκλου της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι», όπως η Λήδα Ματσάγκου και ο Νάσος Μπαλοδήμος, αφού μεταξύ των συντελεστών του «Da» βρίσκεται και ο συνεργάτης τους στο σίριαλ της ΕΡΤ Μιχάλης Οικονόμου.

Μαρινέλλα
Βασιλική Τρουφάκου
Κατερίνα Γερονικολού
Ελένη Βουλγαράκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This