H Iωάννα Τούνη τοποθετήθηκε και για το μεσανατολικό ζήτημα λέγοντας ότι δεν θέλει να οδηγηθούμε στον …Δ’ Παγκόσμιο

Δεν πρόσεχε στο μάθημα στο σχολείο, έβαλε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο παραπάνω στις σελίδες της ιστορίας

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να πάρει θέση και για το μεσανατολικό ζήτημα και τα όσα διαδραματίζονται ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς, κάνοντας λόγο για γενοκτονία, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός… Δ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στη συνέχεια μάλλον κάποιος την ενημέρωσε ότι δεν έχει γίνει ακόμα Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος και έτσι διόρθωσε την ανάρτησή της.

«Μπορείς να ταξιδέψεις από το ανατολικό τμήμα της Γάζας στο δυτικό μέσα σε ένα μισάωρο και από το βόρειο στο νότιο σε 12 λεπτά. Αυτό, λοιπόν, που προσπαθώ να πω είναι ότι η Γάζα είναι πολύ μικρή και το Ισραήλ έχει ήδη ρίξει 6.000 βόμβες μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες που είναι περισσότερες και από αυτές που έριξαν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν μέσα σε έναν χρόνο… Η Γάζα, αυτή τη στιγμή, έχει μεταμορφωθεί σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό με μολυσμένο αέρα! Υπάρχουν άψυχα σώματα παντού στους δρόμους και κανείς δεν ξέρει πού να τα μεταφέρει αφού τα νοσοκομεία είναι γεμάτα και τα ασθενοφόρα βομβαρδισμένα. Οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει τίποτα από την ιστορία. Όλοι κάθονται σιωπηλά και παρατηρούν. Αυτό λέγεται γενοκτονία και εθνοκάθαρση» έγραψε.

«Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω καμία από τις δυο πλευρές! Υποστηρίζω μόνο την ειρήνη! Ανεβάζω περιεχόμενο που είδα από αλλού, με άγγιξε και θεώρησα σημαντικό να το αναδημοσιεύσω! Φυσικά και υπάρχουν τρομοκράτες, αλλά οι βόμβες δεν πέφτουν σε αυτούς, πέφτουν σε γυναικόπαιδα! Μπορεί να μπει ένας τέλος σε αυτή την τρέλα; Ή θα μας οδηγήσει το μίσος μας σε 4ο παγκόσμιο πόλεμο; #prayforpeace» έγραψε η Ιωάννα Τούνη, που στη συνέχεια κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και ανέβασε μια παρόμοια, διορθώνοντας το λάθος της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This