Bίκυ Βολιώτη για την κόρη που υιοθέτησε: «Το να διαιωνίσω το DNA μου είναι κάτι που δεν με απασχόλησε ποτέ»

«Δεν θεωρώ ότι τα παιδιά μας είναι συνέχειά μας »,δήλωσε η ηθοποιός  

Must Read

Η Βίκυ Βολιώτη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με αφορμή την θεατρική παράσταση «Ιζαμπέλ Ρεμπώ – Ο δικός μου Αρθούρος», στην οποία πρωταγωνιστεί και αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών της, στις επαγγελματικές δυσκολίες που πέρασε αλλά και στην υιοθετημένη κόρη της Άννα.

«Η Άννα μας ζητούσε πολύ συχνά αδερφάκι. Τώρα έχει σταματήσει λίγο. Το σκεφτόμασταν. Τώρα δεν το σκεφτόμαστε. Η δουλειά και η δική μου και του Σίμου, είναι μια δουλειά άστατη. Είμαστε και οι δυο ελεύθεροι επαγγελματίες με περίεργα ωράρια. Δεν είναι εύκολο ούτε με την Άννα αυτό, ούτε για την Άννα. Αλλά θα δούμε.

Το να διαιωνίσω το DNA μου είναι κάτι που δε με απασχόλησε ποτέ. Ούτως ή άλλως, δεν θεωρώ ότι τα παιδιά μας είναι συνέχειά μας. Οι περισσότεροι βέβαια άνθρωποι, από αυτή την ανάγκη ξεκινούν, αλλά στη δική μου περίπτωση δεν ισχύει. Δεν ήμουν μια γυναίκα που ήθελε ντε και καλά να αποκτήσει παιδί. Θα ήθελα να γίνει σε ένα παιδί που έχει ανάγκη από κάτι τέτοιο. Έχουμε μια υπέροχη κόρη. Δε θέλω να κάνει αυτά που θέλω εγώ. Θέλω να κάνει αυτά που θέλει εκείνη» είπε αναφορικά με την στάση της απέναντι στην υιοθεσία.

«Κάθε φορά, και μετά τον θάνατο του πατέρα μου που ήρθε σε μια πολύ τρυφερή ηλικία, αλλά και μετά το θάνατο της μητέρας μου, που ήμουν επίσης αρκετά νέα, έβγαινα με μια τρομερή όρεξη για ζωή. Ήταν σαν να μου δείχνανε τη τρυφερή πλευρά της ζωής οι γονείς μου φεύγοντας» είπε, σε άλλο σημείο, σχετικά με τον θάνατο των γονιών της.

«Δεν ήταν πάντα εύκολο, ούτε όλες οι μέρες είναι εύκολες, ούτε όλες οι περίοδοι ήταν εύκολες. Το γενικό όμως συμπέρασμα, είναι ότι η ζωή είναι ωραία και στη ζωή συμβαίνουν όλα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα και να μη λυγίσουμε» πρόσθεσε.

«Βασανίστηκα πολύ σε αυτή τη δουλειά. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Δεν είναι μια εύκολη δουλειά…Έχουν υπάρξει ελάχιστοι άνθρωποι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού με τους οποίους δημιουργήθηκε δραματική απόσταση λόγω μιας σειράς από ατυχή συμβάντα. Το ότι δε ζητήθηκε συγγνώμη είναι αυτό που δε μπόρεσα να ξεπεράσω. Είναι τρεις περιπτώσεις. Κανένας από αυτούς δεν είναι σκηνοθέτης» κατέληξε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This