O Ηλίας Ψινάκης δημοσίευσε μια vintage φωτό που βάζει αντηλιακό στην πλάτη της γυμνόστηθης Ματούλας

Της ευχήθηκε "καλό ταξίδι" με το δικό του τρόπο

Must Read

Ο Ηλίας Ψινάκης αποχαιρέτησε τη Ματούλα Καριέρε που έφυγε από τη ζωή με μια κοινή τους φωτογραφία από τα παλιά, όταν οι δυο τους έκαναν μπάνιο στη θάλασσα νέοι, με εκείνη να φοράει μόνο ένα στρινγκ μαγιό κι εκείνον να της βάζει αντηλιακό στην πλάτη.

Λιτά έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας “Καλό ταξίδι” στη φίλη του από τo παρελθόν.

Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τσόλκα, αποχαιρέτησε την Ματούλα Καριέρε χωρίς κοινή τους φωτογραφία, αλλά με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η οποία έγραφε τα εξής:

“Τη Ματούλα την είχα γνωρίσει εποχές life style εντύπων -π.Χ σα να λέμε!- σε κοινές παρέες. Έζησε τη ζωή της όπως ήθελε. Τη γλέντησε! Τη γιόρτασε! Ερωτεύτηκε τους πιο ωραίους. Ξενύχτησε με τους πιο φαντεζί. Μεράκλωσε με παρέα τον Ωνάση. Έζησε μια θυελλώδη σχέση με τον Μάρλον Μπράντο. Έκανε κοληταρηλικια με τη Λάσκαρη και τον Βοσκόπουλο. Κολωνάκι και Μύκονος και ταξίδια σε όλο τον κόσμο και καμπάνες στον Αστέρα και σκάφη και παρατεταμένα καλοκαίρια. Εξαρτήθηκε. Αγωνίστηκε. Φυλακίστηκε. Καθάρισε. Πλήρωσε το τίμημα των επίλογων της και κάθε χρέος της στην οργανωμένη κοινωνία της εποχής με τις αρχές της. Και όταν έφηβοί πήγε αναμορφωτήριο απ τον πατέρα της τον ίδιο, με τη κατηγορία «προληπτικώς αλητεία» έγινε όχι σύμβολο εποχής αλλά ενδεικτικό γέννημα της, ναι! Νόμος περί τεντιμποϊσμού! Προίκες! Κανένα δικαίωμα στις γυναίκες, που και χήρες αν έμεναν έπρεπε να τις αναλάβει ένας άνδρας συγγενής του πεθαμένου συζύγου, ανίκανες και κάνα για αποφάσεις ακόμα και σε ποιο σχολείο θα πάει το παιδί τους. Αυτή έσπασε τη φόρμα και έκανε ό,τι γούσταρε. Και ναι, την ίδια περίοδο σύμβολα ήταν ο Παναγούλης, ο Γλέζος, ο Κοροβέσης, ο Μουστακλής, η Αμαλία Φλέμινγκ, για να διαλέξω στα γρήγορα. Δεν της άξιζε να πεθάνει μονή, με την αγωνία του τέλους, χωρίς ούτε ένα βλέμμα θλίψης και παρηγοριάς και να ξεχαστεί για μια εβδομάδα. Σε κανέναν δεν αξίζει…”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This