O Damiano David ποζάρει ως «αγόρι άγγελος» μόνο με το σώβρακο και καπνίζοντας ένα τσιγαράκι

Ο τραγουδιστής των «Maneskin» είναι ένας ροκ σταρ και ζει σαν τέτοιος

Must Read

Ο Damiano David, ο Ιταλός τραγουδιστής του συγκροτήματος «Maneskin» που έγινε παγκόσμια γνωστός μαζί με το γκρουπ μετά τη νίκη τους στη Eurovision, έχει τη στόφα του ροκ σταρ και ζει προκαλώντας με τη στάση ζωής και τις φωτογραφίες του στα social media.

Στην τελευταία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μια φωτογραφία και ένα βίντεο του στο οποίο ποζάρει μόνο με το σώβρακο και καπνίζει το τσιγαράκι του ξυπόλητος ενώ στη λεζάντα έγραψε:  «Αγγελικό αγόρι».

Eννοείται πως έχει ξαναφωτογραφηθεί ημίγυμνος όπως και εντελώς γυμνός καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του καλλιτεχνικά, όμως οι θαυμάστριές του 24χρονου τραγουδιστή είναι διψασμένες για κάθε νέα του πόζα.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This