Σήμερα ο γάμος Στέφανου-Τάιλερ, το καλοκαίρι το γλέντι: Που θα το γιορτάσουν;

Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι έχει ήδη υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης .

Must Read

O Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ ΜακΜπέθ, παντρεύονται σήμερα με πολιτικό γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, όπως αποκάλυψε η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη. Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι έχει ήδη υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης .

«Θα είναι ένας πολιτικός γάμος που μπορεί να γίνει στις ΗΠΑ, με βάση τον ισχύοντα νόμο εκεί, αλλά δεν μπορεί να γίνει στη χώρα μας. Δεν υπάρχει αυτό το νομικό πλαίσιο στη χώρα μας» αποκάλυψε η Δώρα Αυγέρη ενώ όπως είπε η τελετή θα γίνει με έναν μόλις μάρτυρα. Η Δώρα Αυγέρη αποκάλυψε επίσης πως το γλέντι για το γάμο, θα γίνει στην Ελλάδα το καλοκαίρι σε παραμεθόρια περιοχή.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This