Ο Βασίλης Κούκουρας αποκάλυψε ποιος άλλος είχε προταθεί για το ρόλο του «Μάνθου Φουστάνου»

Ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως στην αρχή δεν του έκανε η οικονομική του πρόταση

Must Read

Ο Βασίλης Κούκουρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και στο ρόλο του «Μάνθου Φουστάνου», με τον οποίο έχει ταυτιστεί.

Αποκάλυψε λοιπόν, ότι αρχικά του έκαναν την πρόταση να παίξει στον άπιστο γόη, αλλά δεν τα βρήκαν στα οικονομικά και αμέσως μετά έκαναν την πρόταση στον Ρένο Χαραλαμπίδη, ο οποίος αρνήθηκε το ρόλο. Στη συνέχεια, αναθεώρησαν, έκαναν δεκτές τις οικονομικές του απαιτήσεις και έτσι έπαιξε το ρόλο του «Μάνθου Φουστάνου» μαζί με τον Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου.

«Στον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου ήταν αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης, αυτό το έμαθα κι εγώ όταν το είπε ο ίδιος. Αυτόν τον ρόλο μου τον είχε προτείνει ο Χάρης Ρώμας, εγώ δεν τα είχα βρει τότε με το κανάλι στα οικονομικά. Μέσα σε αυτό το διάστημα φαίνεται πως πήγανε στον Ρένο, δεν ξέρω αν το είχαν προτείνει και σε άλλους ανθρώπους», ανέφερε ο Βασίλης Κούκουρας.

Και πρόσθεσε: «Γίνανε δεχτοί οι όροι μου. Νομίζω ότι έχει συμβάλει και ο Χάρης Ρώμας σε αυτόν τον τομέα. Δεν ήμουν υπερβολικός, αλλά θεωρούσα ότι αξίζω αυτό το πράγμα. Θεωρούμαι τυχερός σε αυτό το επάγγελμα και μου έχει δοθεί απλόχερα η τύχη».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This