Ελένη Ασημάκη: Το new entry της ελληνικής τηλεόρασης έχει άρωμα αφρικανικής γοητείας και κρητικής λεβεντιάς!

Οταν θα πας, Ελένη μου, στο Παζάρι

Must Read

Μπορεί να μην παζάρεψε ποτέ τον εαυτό της (και καλά έκανε) όταν μας πρωτοσυστήθηκε στο ριάλιτι μοντέλων «Greece’s Next Top Model» της Καγιά, όμως κάνει το δικό της τηλεοπτικό «Μεγάλο Παζάρι», και μάλιστα με επιτυχία, κάθε φορά που ανοίγει τις κουρτίνες και τα δώρα στην τηλεοπτική επιστροφή του «Μεγάλου παζαριού» μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού «Το Μεγάλο Παζάρι»

Μπορεί ο Βρεττός και ο Μητσόπουλος να έχουν τα ηνία του τηλεπαιχνιδιού, όμως η παρουσία της Ελένης Ασημάκη μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Κάτι η ξεχωριστή ομορφιά της, που είναι ένα μείγμα αφρικανικής γοητείας και ελληνικού ταμπεραμέντου, κάτι το λαμπερό χαμόγελό της, η Ελένη έχει τη δική της προσωπική ιστορία πίσω από τα πλατό, τις κάμερες και τα φώτα. Μια ιστορία που αποτελεί μάθημα θέλησης και δύναμης ψυχής.

Βρεττός-Μητσόπουλος

Με μητέρα από τη Νιγηρία (ήρθε για σπουδές Αγγλικής Φιλολογίας στη Ελλάδα, αλλά τελικά έγινε μετανάστρια του έρωτα όταν γνώρισε στη χώρα μας τον Ελληνα πατέρα της Ελένης) και έχοντας άλλα τρία αδέρφια (γεννήθηκαν στη Νιγηρία, από άλλον πατέρα, και έσμιξαν όλα μαζί έπειτα από χρόνια), η καλλονή, όταν ήταν μικρή, είχε αμυδρές μνήμες από τον πατέρα της, μια και δεν ήταν μαζί τους στο σπίτι.

Σε παιδική ηλικία με τη μητέρα της

«Τον θυμάμαι εμφανισιακά, αλλά δεν θυμάμαι στιγμές μαζί του» είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της όταν είχε μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που σημαδεύτηκαν από τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της, όταν η Ελένη ήταν μόλις οκτώ ετών. «Στην ουσία μεγάλωσα με τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου. Την έχασα όταν ήμουν οκτώ ετών. Είχε πάθει εγκεφαλικό, κάπως το ξεπέρασε στο νοσοκομείο, αλλά μετά από δυο τρεις εβδομάδες, κι ενώ η πορεία της ήταν σταθερή, “έφυγε” από καρδιά. Τα αδέλφια μου μού έκρυβαν ότι η μητέρα μου είχε πεθάνει. Αρχικά μου έλεγαν ότι έχει πάει ταξίδι. Το έμαθα όταν έφτασα 12 χρονών. Μετά δόθηκα σε ανάδοχη οικογένεια» είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη…

Το πρόβλημα υγείας

Μέχρι να ενηλικιωθεί και να σταθεί στα πόδια της για να πατήσει το 2019 το πλατό του «GNTM», καταφέρνοντας να κεντρίσει το ενδιαφέρον των κριτών, η 22χρονη κούκλα, που κυλά μέσα της και κρητικό αίμα, είδε τα τηλεοπτικά όνειρά της να γκρεμίζονται προσωρινά στο ριάλιτι μοντέλων, όταν αναγκάστηκε να αποχωρήσει εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρούσε!

Λόγω της μικροδρεπανοκυτταρικής αναιμίας ήταν αναγκασμένη κάνει μεταγγίσεις αίματος κάθε δύο εβδομάδες, με την ίδια να περιγράφει μπροστά στις κάμερες τον δικό της προσωπικό γολγοθά: «Τα αιμοσφαίριά μου έχουν σχήμα δρεπανιού, γι’ αυτό και λέγεται δρεπανοκυτταρική αναιμία. Οταν, λοιπόν, περνάνε τα αιμοσφαίρια από τις αρτηρίες, λόγω σχήματος βουλώνουν, με αποτέλεσμα να μην περνάει οξυγόνο και έτσι δημιουργούνται οι κρίσεις της δρεπανοκυτταρικής που είναι αρκετά επώδυνες και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο».

Ωστόσο, μετά την τηλεοπτική της εμφάνιση στον διαγωνισμό μοντέλων στο Star, επικοινώνησαν μαζί της άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και την ενημέρωσαν πως υπάρχει μια θεραπεία που δεν επιβάλλει μεταγγίσεις, αλλά αρκεί η λήψη μόνο ενός χαπιού.

Η Ελένη Ασημάκη βλέπει ξαφνικά τη ζωή να της χαμογελά και να είναι και πάλι… happy εξαιτίας των χαρμόσυνων ιατρικών νέων που αγνοούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Σταματώντας τις καθημερινές επισκέψεις στα νοσοκομεία, μια και παίρνοντας ημερησίως το θαυματουργό χάπι κάνει μεταγγίσεις μια φορά κάθε δύο μήνες, η Ελ. Ασημάκη μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στο μόντελινγκ, μέχρι που η τύχη της χαμογελά και με όπλο το πείσμα της εισβάλλει στο «Μεγάλο Παζάρι», πηγαίνοντάς τα περίφημα! Και όχι μόνο αυτό…

Με τον σύντροφό της Σπύρο

Η Ελένη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της και σε προσωπικό επίπεδο, λες και Θεός τής χρωστά πολλά έπειτα από όσα έχει περάσει. Εχοντας βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του φύλακα άγγελού της που ακούει στο όνομα Σπύρος, με τον οποίο μοιράζεται αρκετές φωτογραφίες μέσα από τα social media, τόσο από διακοπές τους όσο και από την καθημερινότητά τους, είναι αποφασισμένη να κάνει πραγματικότητα όλα τα όνειρά της, χωρίς να παζαρεύει τις δικές της αξίες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This