Happy birthday, Ζέτα, με special τούρτα και τον Ταχτσίδη να… λιώνει για πάρτη της

Must Read

Έσβησε τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας της έχοντας δίπλα της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και την επόμενη μέρα αναχώρησε οικογενειακώς για την Ιταλία.

Ο λόγος για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία οργάνωσε ένα glamorous birthday party στο rooftop bar του ξενοδοχείου «Grand Hyatt Athens», εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους της για πολλούς λόγους.

Ένας από αυτούς ήταν η υπέροχη εμφάνισή της. Παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι έφερε στο κόσμο τον τρίτο καρπό του γάμου της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη, κατάφερε κιόλας να χάσει όλα τα κιλά που πήρε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Εντυπωσιακή ήταν βέβαια και η γενέθλια τούρτα της, που φυσικά είχε concept, αφού η Ζέτα -ως γνωστόν- φροντίζει έως και την παραμικρή λεπτομέρεια. Το birthday cake της, λοιπόν, άντλησε το θέμα του από τα κομμάτια της ζωής της: μητέρα, σύζυγος, επαγγελματίας, γυναίκα. Η λαμπερή influencer είχε στο πλευρό της τον άντρα της, ο οποίος τη φίλησε με πάθος μόλις έσβησε τα κεράκια της τούρτας της, αλλά και την πρωτότοκη κόρη της Αφροδίτη. Οι δύο γιοι του ζευγαριού, Κωνσταντίνος και Βασίλειος, έμειναν στο σπίτι με μια θεία τους, αφού την επόμενη μέρα ήταν προγραμματισμένο το ταξίδι της επιστροφής τους στην Ιταλία.

Παναγιώτης Ταχτσίδης και Ζέτα Θεοδωροπούλου με την πρωτότοκη κόρη τους Αφροδίτη μπροστά στην τούρτα

Δίπλα στην εορτάζουσα ήταν, επίσης, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, όπως η αδελφή της με την κόρη της, η κουμπάρα της, αλλά και φίλοι, όπως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Τζούλια Νόβα και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Πλέον, η Ζέτα με τον Παναγιώτη της, που όπως λέει συχνά είναι ο λόγος που χαμογελάει, βρίσκονται οικογενειακώς στο Λέτσε της Ιταλίας, όπου αγωνίζεται εκείνος.

Παναγιώταρου, Θεοδωροπούλου και Νόβα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This