Ο Γρηγόρης Βαλτινός αποκάλυψε σε ποια ηλικία γνώρισε τον πατέρα του

Και το λόγο που καθυστέρησε τόσο πολύ να έρθει σε επαφή μαζί του

Must Read

Ο Γρηγόρης Βαλτινός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δε είδες τίποτα» του Κώστα Τσουρού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι γνώρισε τον πατέρα του σε ηλικία 22 ετών, επειδή οι γονείς του χώρισαν όταν ο ίδιος ήταν πολύ μικρός. Ωστόσο, μετά τη γνωριμία τους, οι δυο τους ξεκίνησαν να έχουν μια πολύ ωραία σχέση, καθώς όπως εξομολογήθηκε ο ηθοποιός πήγαινε και τον έβλεπε όπου έπαιζε.

«Με την μητέρα μου ήμουν κοντά μόνο. Με τον πατέρα μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν πολύ μικρός. Τον πατέρα μου τον γνώρισα στα 22 μου. Δεν τον είχα δει ποτέ ως τότε. Ήταν στην Αμερική γι’ αυτό. Μόλις τον είδα κατάλαβα πως είχαμε συγγένεια DNA. Ακόμα ήμουν στο Εθνικό τότε. Δεν είχα τελειώσει ακόμα. Με έβλεπε στην τηλεόραση, στο θέατρο. Είχαμε πολύ ωραία σχέση μετά», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Γρήγορης Βαλτινός για τον πατέρα του (μετά το 14ο λεπτό):

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This