Σπάνια εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού του Μάρκου Σεφερλή – Πήρε το όνομά του

Συγκινητική εξομολόγηση από μητέρα και γιο

Must Read

Συγκίνηση στο τηλεοπτικό κοινό προκάλεσε η κοινή συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή, με την μαμά του, την κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή. Ο αγαπημένος κωμικός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Break» έχοντας στο πλευρό του την αξιολάτρευτη μητέρα του και οι δύο τους μοιράστηκαν προσωπικές στιγμές της οικογένειας.

Μητέρα και γιος μίλησαν για τον μεγαλύτερο αδερφό του Μάρκου Σεφερλή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 3 ετών, προτού γεννηθεί ο ίδιος.

«Χάθηκε ένα παιδάκι μας σε ηλικία 3 ετών. Πήγε ο άντρας μου στα εικονίσματα και λέει: «θα μου δώσεις έναν ίδιο αλλιώς δεν θα μείνει τίποτα εδώ μέσα». Ήταν και εκείνος Μάρκος. Μετά έμεινα έγκυος, έκανα τον Μάρκο και βάλαμε το όνομα του» περιέγραψε η κυρία Χαρίκλεια.

Φανερά συγκινημένος, ο Μάρκος Σεφερλής που τελικά πήρε το όνομα του αδερφού του που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, ανέφερε ότι μέσα του «κουβαλάει» κάτι από εκείνον: «Εγώ δεν το ήξερα αυτό μέχρι κάποια ηλικία, δεν το ήξερα. Όχι, δεν μου το είχαν πει ούτε και θα μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Απλά μεγαλώνοντας θεωρώ ότι ίσως έχω διπλή χάρη. Δηλαδή όλο αυτό που μου έχει δώσει ο Θεός και όλο αυτό που εκπέμπω και που βγάζω, νομίζω ότι κουβαλάω και εκείνο που είχε ο άλλος ο Μάρκος και προφανώς περίμεναν από εκείνον. Δεν ξέρω» ανέφερε και πρόσθεσε: «Νομίζω όμως ότι τώρα, έτσι όπως έχουν περάσει τα χρόνια και έχω κάνει αυτά που έχω κάνει και έχω πάρει αυτό το χάρισμα από τον Θεό – όπως το λέω εγώ – να κάνω τον κόσμο να γελάει, είναι διπλή η χάρη».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This