Άγγελος Μπράτης για την επιθυμία του Στέφανου Κασσελάκη να γίνει πατέρας 2 αγοριών: «Τα παιδιά δεν είναι παραγγελία σε delivery»

«Δεν το θεωρώ σωστό σε καμία περίπτωση».

Must Read

Στην εκπομπή της Super Kατερίνα βρέθηκε σήμερα ο Άγγελος Μπράτης και εκτός από τις τηλεοπτικές εκπομπές γύρω από τη μόδα, αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος πρόσφατα παντρεύτηκε τον σύντροφό του Τάιλερ.

«Θα πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι ο κ. Κασσελάκης δεν εκπροσωπεί όλο το LGBT κίνημα», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

Όσον αφορά την επιθυμία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να γίνει πατέρας δύο αγορών, ο γνωστός σχεδιαστής εξέφρασε την διαφωνία του και τόνισε πως: «Τα παιδιά δεν είναι παραγγελία σε delivery. Ήταν ένα λεκτικό λάθος που έκανε, δεν ξέρω γιατί δεν ξέρω και πώς συνέβη. Δεν το θεωρώ σωστό σε καμία περίπτωση. Τα παιδιά έχουν ξεχωριστές οντότητες και οι γονείς έχουν μεγάλο βάρος για το πώς θα τα μεγαλώσουν. Δεν νομίζω ότι τα παιδιά είναι παραγγελία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This