H Aννίτα Πάνια για το γιο της Ανδρέα: «Δεν έχω το δικαίωμα επειδή έναν άνθρωπο τον έχω γεννήσει να μιλάω εγώ για εκείνον»

«Ο Αντρέας είναι η μεγάλη μου λατρεία, είναι η ζωή μου όλη, ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει για μένα, τον λατρεύω» είπε η παρουσιάστρια

Must Read

Η Αννίτα Πάνια, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό OK! και αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της Νίκο Καρβέλα, στην σχέση που έχει με την Άννα Βίσση, αλλά και στο γιο της, Ανδρέα Καρβέλα.

Για το ότι ο Νίκος Καρβέλας παρακολούθησε την συναυλία της Άννας Βίσση μαζί με τη νυν σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου σχολίασε: «Εγώ δεν το λέω “Σουηδία”, το λέω αγάπη. Αγάπη μεταξύ των ανθρώπων και σεβασμός στις σχέσεις. Η Άννα είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, και καλλιτεχνικά και πραγματικά. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ ελπιδοφόρο πλάσμα για όλους μας. Ο Νίκος είναι ο δικός μου άνθρωπος και ό,τι είναι του Νίκου σαφώς και είναι συμβατό με μένα, γιατί άμα δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε».

Σχετικά με τον γιο της Ανδρέα, που μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, δήλωσε: «Ο Αντρέας είναι η μεγάλη μου λατρεία, είναι η ζωή μου όλη, ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει για μένα, τον λατρεύω. Από εκεί και πέρα, δεν παύει να είναι μια προσωπικότητα αυθύπαρκτη, αυτόνομη και θεωρώ ότι δεν έχω το δικαίωμα, επειδή έναν άνθρωπο τον έχω γεννήσει, να τον χαρακτηρίζω κοινωνικά και να μιλάω εγώ για εκείνον».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This