Πολυτελείς αγορές για κάθε προϋπολογισμό: Κόλπα για έξυπνες αγορές

Must Read

Ένα ντύσιμο μπορεί να εκπέμπει πολυτέλεια και να αποπνέει μια σικάτη αίσθηση, ακόμα κι αν το budget σας είναι περιορισμένο. Ορισμένοι χρυσοί κανόνες μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε κομψές, προσεγμένες εμφανίσεις, χωρίς απαραίτητα να ξοδέψετε υπέρογκα ποσά σε μεγάλα brand και μάρκες.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα πολυτελές στυλ με αξεσουάρ όπως κοσμήματα, γόβες με χοντρό τακούνι, και τσάντες DKNY, χωρίς να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας ξοδεύοντας περισσότερα από αυτά που αντέχει το πορτοφόλι σας.

Πώς να κάνω το ντύσιμό μου να φαίνεται πολυτελές αλλά μένοντας on-budget;

1. Επενδύστε σε Βασικά Κομμάτια:

Βασικά κομμάτια όπως ένα μαύρο δερμάτινο jacket, ένα σκούρο τζιν παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο, ένα μαύρο τοπάκι και ένα μαύρο φόρεμα δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Αυτά τα κομμάτια, αποτελούν τη βάση για πολλά διαφορετικά ντυσίματα καθώς μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα αξεσουάρ και να ολοκληρώσουν μοναδικά πολλές στιλιστικές εμφανίσεις, αναλόγως των περιστάσεων.

2. Αγοράστε all time classic κοσμήματα:

Κοσμήματα, όπως ένα χρυσό δαχτυλίδι Guess, ένα ασημένιο βραχιόλι Tommy Hilfiger, ένα χρυσό κολιέ ή χρυσά σκουλαρίκια Liu Jo, είναι πάντα διαχρονικά και κλασικά, και μπορούν να προσθέσουν μια glamour λάμψη σε οποιοδήποτε ντύσιμό σας, χωρίς να ξοδεύετε κάθε φορά μια περιουσία. Γυναικεία σκουλαρίκια και βραχιόλια μπορείτε να βρείτε στο answear.gr.

3. Παπούτσια:

Τέλος, ένα ζευγάρι λευκά sneakers, ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα γοβάκια Answer Lab ή μπεζ δερμάτινα γοβάκια Wojas και ένα ζευγάρι σανδάλια Buffalo May Cross με τετράγωνο χοντρό τακούνι, είναι must-have κομμάτια καθώς μπορούν πανεύκολα να απογειώσουν ακόμα και το πιο basic look.

Πιο συγκεκριμένα, οι γόβες με χοντρό τακούνι είναι η τελευταία τάση της μόδας, διότι κάνουν ένα ντύσιμο να δείχνει πολυτελές και μοντέρνο στο άψε σβήσε. Στο https://answear.gr/h/gobes-me-hontro-takouni, θα βρείτε μια συλλογή από γόβες με χοντρό τακούνι, σε προσιτές αλλά και πιο ακριβές τιμές, αναλόγως τον προϋπολογισμό που διαθέτετε.

Έξτρα τιπ: Επιλέξτε μια βασική απόχρωση όπως μαύρο, μπεζ ή χρυσό που θα ταιριάζει με πολλά διαφορετικά outfit.

Πώς να διαλέξω την κατάλληλη DKNY τσάντα για να ολοκληρώσω ένα πιο σικάτο και ακριβό σύνολο;

Καταρχήν, αξίζει να επενδύστε σε μια κομψή και πιο ακριβή τσάντα, όπως μια τσάντα DKNY, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα κλασικό, διαχρονικό κομμάτι που δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας. Μια καλή τσάντα DKNY μπορεί να αναβαθμίσει οποιοδήποτε σύνολο, δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας. Προτού επενδύσετε, ωστόσο, σε μια τσάντα επιλέγοντας από τη συλλογή που θα βρείτε εδώ https://answear.gr/m/dkny/gunaikeia/axesouar/tsantes, σκεφτείτε τον σκοπό χρήσης της.

Εάν για παράδειγμα, θέλετε μια τσάντα ευρύχωρη ή άνετη που ενδείκνυται κυρίως για καθημερινή χρήση, επιλέξτε μια καφέ cross-body τσάντα ή μια μαύρη tote DKNY. Από την άλλη, για βραδινές εμφανίσεις ή πιο επίσημες περιστάσεις, ένα μαύρο δερμάτινο τσαντάκι DKNY είναι το απόλυτο αξεσουάρ.

Το μόνο σίγουρα είναι πως ακολουθώντας και εφαρμόζοντας όλα τα παραπάνω μυστικά, θα μπορείτε κι εσείς από εδώ και στο εξής να δημιουργήσετε με έξυπνα τρικ ένα υπέρκομψο ντύσιμο που θα εντυπωσιάσει, χωρίς να χρειαστεί απαραίτητα να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This