Αργύρης Παπαργυρόπουλος – Λύγισε στο άκουσμα του Πασχάλη Τερζή: «Εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα γιατί είναι δυνατό παιδί»

Must Read

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος καθώς πριν δύο ημέρες έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

Η τιμή της βίλας του άρχοντα της νύχτας, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν, κατακυρώθηκε  στα 7.500.000 ευρώ. Μία τιμή εξευτελιστική όπως δήλωσε και ο ίδιος σε συνέντευξή του αφού «η δε αξία του ξεπερνά κατά πολύ τα 10.500.000 ευρώ».

Ωστόσο ο ίδιος δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και κοιτάει το θετικό της υπόθεσης… Ότι θα ξεχρεώσει τα χρέη του.

«Έκανα μια δουλειά που είναι πολύ δύσκολη. Κοντά σε ονόματα γνωστά στην κοινωνία έγινε και εγώ γνωστός. Η δουλειά μου πήγαινε καλά μέχρι που ήρθε το μνημόνιο. Μετά το μνημόνιο όλος αυτός ο κόσμος, από εκεί που ήμασταν 6 – 7 ημέρες, δουλεύαμε 1,5 ημέρα την εβδομάδα. Και στο χιονοδρομικό στον Παρνασσό δεν πήγα καλά. Έφτασα σε σημείο να σηκώσω τα χέρια ψηλά. Τουλάχιστον με τους συνεργάτες μου ήμουν πάντα καθαρός και δεν χρωστάω μια δραχμή σε όλους. Χαίρομαι ακόμα που τους βλέπω και με θυμούνται. Δεν ήμουν άνθρωπος που σπαταλούσε λεφτά, ούτε με ναρκωτικά κλπ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Στην συνέχεια η εκπομπή του επιφύλασσε μία πολύ όμορφη έκπληξη. Πολλά από τα γνωστά ονόματα με τα οποία έχουν συνεργαστεί μαζί του στα νυχτερινά κέντρα που είχε στην κατοχή του.
Ο γνωστός επιχειρηματίας συγκινήθηκε από τα όμορφα λόγια που είπαν για εκείνον.

 

Η πιο όμορφη έκπληξη όμως ήταν όταν βγήκε ζωντανά στην εκπομπή με τηλεφωνική σύνδεση ο σπουδαίος καλλιτέχνης Πασχάλης Τερζής.
«Στεναχωριέμαι για τον Αργύρη, γιατί ήταν ο άρχοντας της νύχτας. Είναι ένα παιδί πλούσιο σε χαρίσματα, σε καρδιά είναι ψυχάρα. Από τους καλύτερους στη νύχτα που γνώρισα. Εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα γιατί είναι δυνατό παιδί, παρόλο που πέρασε παιδιά. Για εμένα είναι ο καλύτερος», δήλωσε ο τραγουδιστής, με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλου να συγκινείτε ακόμη περισσότερο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This