Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ο εγγονός του «βασιλιά των διαμαντιών»

Ο Λόρενς Γκραφ συνόδευσε την καλλονή μητέρα του, Ζέτα, στον γάμο του θείου του

Must Read

Πριν από λίγες μέρες, στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον χώρο του Island, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Νίκος Βομβογιάννης με την αγαπημένη του Ιοκάστη Βομβογιάννη. Ηταν μια κλειστή συγκινητική τελετή δύο νέων ανθρώπων, παρουσία των οικογενειών τους και λιγοστών φίλων.

Νίκος Βομβογιάννης

Στο γαμήλιο lunch που ακολούθησε με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα την παράσταση έκλεψε η αδελφή του γαμπρού, Ζέτα Βομβογιάννη, συνοδευόμενη από τον μοναχογιό της, Λόρενς Γκραφ, γιο του Φρανσουά Γκραφ, CEO της Graff Diamonds. Ο γοητευτικός νεαρός είναι εγγονός του πλουσιότερου κοσμηματοπώλη στον κόσμο και φέρει το όνομα του παππού του, Λόρενς, που ίδρυσε την εταιρία διαμαντιών το 1960. Η ζωή της Ζέτας Βομβογιάννη παραπέμπει σε μυθιστόρημα.

Η Ζέτα Βομβογιάννη

Υπήρξε η καλλονή ντεμπιτάντ της κοσμικής Αθήνας των 80s, που άρχισε την καριέρα της ως μοντέλο και έγινε εξώφυλλο σε όλο τον κόσμο για την καμπάνια του brand Zolotas, με τα κοσμήματα που τότε είχε σχεδιάσει για τον οίκο η κόρη του Πικάσο, Παλόμα. Ανεξάρτητη, αντισυμβατική και πάντα ροκ για κόρη πλοιοκτήτη, με έντονη προσωπικότητα, μακριά από δήθεν νεοπλουτίστικες συμπεριφορές. Τη Ζέτα ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους διαμαντιών και κοσμηματοπώλες του κόσμου, ο Φρανσουά Γκραφ, στον οποίο μάλιστα χάρισε έναν γιο, που είναι ο συνεχιστής του ιστορικού οίκου.

Η εκρηκτική, θυελλώδης και ποθητή Ελληνίδα, εκτός όμως από την καρδιά του Γκραφ, κατακτά και το διεθνές jet-set, απολαμβάνοντας μια ονειρεμένη ζωή γεμάτη πολυτέλεια και συναναστροφές με γαλαζοαίματους, μεγιστάνες και σταρ του Χόλιγουντ. Μετά το πολύκροτο διαζύγιό της, οι εμφανίσεις της στα γκαλά του Χόλιγουντ προκαλούν ακόμα μεγαλύτερο σοκ και δέος, ενώ εκείνη σχεδιάζει κοσμήματα με τη δική της υπογραφή ως ZG. Στους πιο στενούς φίλους της συγκαταλέγεται ο Κιάνου Ριβς, ενώ κλέβει την καρδιά περιζήτητων γόηδων, όπως ο Βαλ Κίλμερ, αλλά και ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Sex and the city» Τζέισον Λιούις, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη διεθνή καμπάνια για τα κοσμήματα της Ζέτας.

Λόρενς Γκραφ

Την περίοδο της πανδημίας η jet-setter Ζέτα επέλεξε να βρίσκεται πιο συχνά στην Αθήνα, κοντά στην αγαπημένη της μητέρα. Η κοσμοπολίτισσα καλλονή, εκτός από τον μοναχογιό της, λατρεύει και τον αδελφό της Νίκο, ο οποίος πριν από λίγες μέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Πριν από μερικά χρόνια η απώλεια του πατέρα της, του εφοπλιστή (από τους πρωτεργάτες της ελληνικής ακτοπλοΐας) Ανδρέα Βομβογιάννη, τη συγκλόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This