Ο Νίκος Οικονομόπουλος δάκρυσε κουβαλώντας στην πλάτη του την εικόνα της Παναγίας σε λιτανεία

Μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο ήταν και ο καλός του φίλος και κουμπάρος, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Must Read

Ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε ανήμερα του Αγίου Δημητρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα όπου πραγματοποιήθηκε λιτανεία και κουβάλησε μαζί με τον κουμπάρο του Τζίμη Σταθοκωστόπουλο στην εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας σε λιτανεία που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά έξω από το συγκεκριμένο ναό. Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη εικόνα δακρύζει και το θαύμα αυτό, έχει αναγνωριστεί και από την επίσημη εκκλησία της Ελλάδας δεν πρόκειται για απάτη.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει εκφράσει πολλές φορές ότι είναι βαθιά θρησκευόμενος και έχει πολύ στενή σχέση με τη συγκεκριμένη εκκλησία την οποία επισκέπτεται συχνά μαζί με τον κουμπάρο του Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και εκκλησιάζονται μαζί.

«Πιστεύω πολύ δυνατά και πιστεύω περισσότερο στον Χριστό παρά την ύπαρξή μου. Το λέω και το εννοώ. Έχω πλήρη επίγνωση του τι λέω. Αυτό τα λέει όλα», είχε αναφέρει ο Νίκος Οικονομόπουλος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια Σου» στον ΣΚΑΙ ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα όταν μοιράστηκε με βαμβάκι στους πιστούς το Άγιο Μύρο της Παρηγορήτριας καθώς όπως ο ίδιος ομολόγησε έχει δει πολλά θαύματα από την Παναγία την Παρηγορήτρια, τον έχει βοηθήσει σε πολύ δύσκολες στιγμές και πάντα διακονεί στην υπηρεσία της Παναγίας και του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This