Απόστολος Γκλέτσος: «Τι θα πει ο καθένας ότι είμαι “αδ@ρφή” ή ότι “τον π@@νω”…»

«Όταν ήμουν δήμαρχος μου ζήτησαν για ρουσφέτι μία νύφη, ο γάμος πέτυχε»

Must Read

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσε η φήμη πως θα επιστρέψει το Τμήμα Ηθών στην τηλεόραση, γεγονός το οποίο είχε επιβεβαιώσει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε πως δεν θα προβληθεί τελικά η σειρά, καθώς όπως εξήγησε: «Χρειάζονται πολλά χρήματα για γίνει πλέον το Τμήμα Ηθών, το μπάτζετ δεν υπάρχει. Με στενοχωρεί, αλλά άμα είναι να βγει τσουρούτικο, καλύτερα να μη γίνει. Δεν ήμασταν εμείς οι πρωταγωνιστές στο Τμήμα Ηθών, αλλά το σενάριο».

Για τις ανάγκες ενός σίριαλ, ο Απόστολος Γκλέτσος είχε ταξιδέψει στην Αίγυπτο μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Εκεί τα είπαμε όλα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αγαπούσε παθολογικά την Αλίκη Βουγιουκλάκη και λάτρευε τον γιο του».

Για την θητεία του ως δήμαρχος δήλωσε πως: «Δεν είμαι πολιτικός με την έννοια ότι βιοπορίζομαι από αυτό. Δεν είμαι σαν αυτούς που δεν έχουν κολλήσει ένα ένσημο όλη τους τη ζωή. Όταν ήμουν δήμαρχος μου ζήτησαν για ρουσφέτι μία νύφη, ο γάμος πέτυχε».

«Το πρότυπο του σκληρού αρσενικού το καθιέρωσα, γιατί αυτό έλειπε, εγώ είδα το κενό. Τώρα πια δεν λειτουργώ με το ένστικτο, δυστυχώς, όμως, γιατί ήταν αλάθητο», είπε στην συνέχεια.

Όσον αφορά για τις πολύ προσωπικές αποκαλύψεις που έκανε στο παρελθόν, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Δεν ήταν λάθος οι αποκαλύψεις αυτές. Εγώ είμαι ταγός, είμαι το κριάρι που μπαίνει μπροστά. Τι θα πει τώρα το κάθε τσ…λι, ο κάθε καημένος και η κάθε κακομοίρα… Ότι “ο Γκλέτσος είναι αδ…φή” ή ότι “ο Γκλέτσος τον π…νει”. Εγώ είμαι ταγός, είμαι μπροστάρης, εγώ ήρθα για να διοικήσω».

«Είμαι κατά της υιοθεσίας για τον καθένα. Όταν η ελληνική πολιτεία θα μπορεί να ελέγχει τι και πως, τότε θα το ξανασυζητήσουμε. Στα προσωπικά μου είμαι σε αναστολή. Για να πέσει κάποιος στα πατώματα δεν γίνεται να μην πέσει και ο άλλος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν τον φοβίζει ο θάνατος δήλωσε πως: «Όταν προσβάλλεται η καρδιά, είναι κάτι που το κουβαλάς και πορεύεσαι με αυτό προσέχοντας. Σε ηλικία 35 ετών έκανα γυμναστική στο διάδρομο και ξύπνησα στο νοσοκομείο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ο θάνατος. Δεν τον φοβάμαι πια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This