Κωνσταντίνος Πλεύρης-Γεωργία Σιακαβάρα: Το παθιασμένο φιλί on camera μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης πηγαίνει κρατώντας ένα λουλούδι και παίρνει την σύντροφό του από το θέατρο στο οποίο εργάζεται

Must Read

O Kωνσταντίνος Πλεύρης και η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” Γεωργία Σιακαβάρα είναι σε σχέση και αυτό έγινε γνωστό τον τελευταίο καιρό, με το ζευγάρι να πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις αλλά να ενοχλείται από τα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται μέσα από τα social media και το κυνήγι των δημοσιογράφων.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης πηγαίνει και παίρνει τη σύντροφό του από το θέατρο στο οποίο εργάζεται προσφέροντάς της ένα τριαντάφυλλο και στη συνέχεια συνηθίζουν να δειπνούν σε κάποιο εστιατόριο του κέντρου. Έτσι έκαναν και χθες το βράδυ, με τη διαφορά ότι αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί μπροστά στην κάμερα, αφού η Γεωργία Σιακαβάρα άρπαξε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη από το πέτο του σακακιού του και τον φίλησε στο στόμα με εκείνον να κοιτά κατάματα την κάμερα που απαθανάτιζε το πλάνο.

Νωρίτερα η Τζόρτζια Σιακαβάρα είχε ερωτηθεί για τη σχέση τους, λέγοντας: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι τέτοιο. Ο κόσμος έχει πολύ περισσότερα προβλήματα από το τι κάνει η κάθε κυρία Γεωργία», ενώ ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του με τους δημοσιογράφους και τις επίμονες ερωτήσεις τους για την προσωπική του ζωή λέγοντας στις κάμερες:

«Αφορά μόνο εμένα δεν αφορά το κοινό. Με βρίζουν στα site έτσι ασχολούνται δεν ασχολούνται με βρίζουν δεν με ενοχλούν γιατί λαμβάνω τα μέτρα μου… Δε θα κινηθώ νομικά, θα κινηθώ με τον ωραιότερο τρόπο που έχει υπάρξει…. “το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο”. Είμαι κατά της βίας, εσάς δεν σας ενοχλεί αν σας βρίζουν; δεν με απασχολούν ούτε αυτοί, ούτε εσείς, κάνεις δεν με απασχολεί. Δεν αποσαφηνίζω τίποτα, να με αφήσετε ήσυχο αυτό έχει το πρόγραμμά μου, κάνετε ανάκριση;… Λοιπόν τελειώσαμε ευχαριστώ.»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This