Ο Σάκης Ρουβάς ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι χάκαραν το προφίλ του στο Facebook

"Τα βίντεο που ανεβαίνουν δεν είναι από μένα" έγραψε μεταξύ άλλων

Must Read

Ο Σάκης Ρουβάς έπεσε θύμα χάκερ οι οποίοι παραβίασαν το προφίλ του στο Facebook.

Ο τραγουδιστής θέλησε να ενημερώσει τους ακολούθους του με μια ανακοίνωση για το χακάρισμα του λογαριασμού του στο Facebook, ώστε να μην λαμβάνουν υπόψιν τους τα βίντεο που ανεβαίνουν στο προφίλ του, ενώ ταυτόχρονα, είπε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τους αρμόδιους για να λυθεί το πρόβλημα.

Επίσης δεν παρέλειψε να θυμίσει στους διαδικτυακούς της φίλους, ότι η έναρξη των εμφανίσεών του, είναι προγραμματισμένη για τις 10 Νοεμβρίου στο Έναστρον.

“Γεια σας! Έχουν χακάρει τη σελίδα μου στο Facebook. Τα βίντεο που ανεβαίνουν δεν ανεβαίνουν από εμένα. Είμαστε σε επικοινωνία με τους αρμόδιους για να λυθεί το θέμα το συντομότερο δυνατόν. Μέχρι τότε θα επικοινωνούμε από το προφίλ μου στο Instagram. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα που μου στέλνετε”, έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This