H κόρη της Κιμ Καρντάσιαν τρώει ένα ολόκληρο ωμό κρεμμύδι και την ρωτάει: «Μπορείς να το φας έτσι;»

Λέτε να το μπέρδεψε με μήλο;

Must Read

H μεγαλύτερη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ, Νορθ, συνηθίζει όπως είδαμε και στη συνέχεια μάθαμε να τρώει ωμά λαχανικά, με αφορμή ένα βίντεο στο οποίο τρώει ένα ολόκληρο ωμό κρεμμύδι στο σπίτι της μπροστά στη μητέρα της.

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ λοιπόν βρίσκεται μαζί με τη μητέρα της στην κουζίνα και ετοιμάζονται να φτιάξουν σούσι και τηγανητό κοτόπουλο, όταν η Νορθ βουτάει ένα ωμό ολόκληρο κρεμμύδι με τις φλούδες και αρχίζει να το τρώει σα να ήταν φρούτο.

«Μπορείς να το φας έτσι;» ρωτά η Κιμ Καρντάσιαν την κόρη της. «Θέλεις λίγο;» της απάντησε, με την τηλεπερσόνα να λέει: «Όχι, ευχαριστώ. Θα φας ένα κρεμμύδι σαν μήλο; Αυτό είναι που κάνει, παιδιά, τρώει τα λαχανικά σαν μήλα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This