Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έφυγα από τον ALPHA γιατί με πίεζαν να κάνω τηλεπαιχνίδι»

Must Read

Ξεσπάθωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και έκανε λόγο για «προσβλητική πρόταση από τον Alpha», αλλά και για «καράβι που βουλιάζει».

Η παρουσιάστρια της ιδιαίτερα επιτυχημένης εκπομπής «Πάμε πακέτο», η οποία και είχε κοντραριστεί στα ίσια μέχρι και με το «Survivor», σε συνέντευξή της στην Έμη Λιβανίου για λογαριασμό της Huffington Post, αποκάλυψε το «άγριο» παρασκήνιο που κατέληξε σε ένα θεαματικό τηλεοπτικό… φιάσκο.

ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

Το «Πακέτο» ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι κάπως απρόσμενα, εγείροντας πολλά ερωτήματα, με την παρουσιάστρια, πάντως, να αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά, αν και ιδιαίτερα εκνευρισμένη.

«Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφυγα (σ.σ.: από τον Alpha), αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που μου πρότειναν να κάνω, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Ένα τηλεπαιχνίδι, το οποίο δεν μπορώ να πω ότι με αντιπροσωπεύει. Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή δεν θα δεχόμουν να κάνω τηλεπαιχνίδι, σίγουρα όχι. Νομίζω ήταν και λίγο προσβλητική αυτή η πρόταση», ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Alpha της πρότεινε να είναι η οικοδέσποινα του «Divided», του τηλεπαιχνιδιού που, τελικά, παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος με ιδιαίτερα… χαμηλές «πτήσεις» στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Δείτε επίσης: Οι αισθησιακές ασπρόμαυρες πόζες της Μαρίας Σολωμού είναι ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε το weekend!

«Εμένα με υποχρέωσαν να βγω από ένα καράβι που είχε μια πολύ ωραία ροή, έναν πολύ ωραίο πλου. Γιατί μου είπαν “ή θα το κάνεις αυτό ή θα σταματήσεις”. Λέω προτιμώ να σταματήσει η συνεργασία μας και βγαίνω από το καράβι. Εγώ βγήκα από το καράβι, ενώ ήταν σταθερό και ασφαλές. Πού είναι τώρα το καράβι; Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω από αυτό», ανέφερε με νόημα Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This