Η Serena Williams γράφει ξανά ιστορία: Θα γίνει η πρώτη αθλήτρια που θα παραλάβει τον τίτλο Fashion Icon στα #CFDAAwards

Η Serena έχει πάθος με τη μόδα, το οποίο και την οδήγησε σε σχολή μόδας, την οποία παρακολουθούσε ανάμεσα στις συμμετοχές και στις νίκες της σε Grand Slams

Must Read

Ήρθε λοιπόν η ώρα, η Serena Williams να παραλάβει το βραβείο “Fashion Icon” στα CFDA Fashion Awards 2023 γράφοντας ιστορία σαν η πρώτη αθλήτρια που θα τιμηθεί με αυτό τον έπαινο.

  • Από την Έλενα Φάκου

Η Serena Williams έχει σπάσει αμέτρητα ρεκόρ στη καριέρα της και είναι μία από τις μεγαλύτερες τενίστριες όλων των εποχών, παράλληλα όμως είναι επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, σχεδιάστρια, μητέρα, κόρη, αδερφή και φίλη.

Η Serena Williams έχει πάθος με τη μόδα, το οποίο και την οδήγησε σε σχολή μόδας, την οποία παρακολουθούσε ανάμεσα στις συμμετοχές και στις νίκες της σε Grand Slams. To 2018 λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων “S by Serena” η οποία είναι σχεδιασμένη για να ενδυναμώσει τους ανθρώπους να δείχνουν και να νιώθουν όσο καλύτερα γίνεται και το 2019 συστήνει στο κοινό την επώνυμη σειρά κοσμημάτων της η οποία είναι εμπνευσμένη από δυνατές γυναίκες γεμάτες αυτοπεποίθηση για να γιορτάσουν τα ορόσημα της ζωής τους.

“Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, χρησιμοποιούσα τη μόδα ως διέξοδο έκφρασης – η μόδα μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να πατήσω στο γήπεδο και να αποκτήσω το ποια ήμουν και πού ήξερα ότι θα πάω”, δήλωσε η ίδια. “Το όνειρό μου να αποκτήσω τη δική μου μάρκα, την S by Serena, έγινε πραγματικότητα και καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου είχα την ευλογία να συνεργαστώ με τους πιο καταξιωμένους σχεδιαστές και τους πιο συναρπαστικούς ανερχόμενους δημιουργούς. Έχω διασκεδάσει τόσο πολύ μαθαίνοντας το στυλ μου και επιτρέποντάς του να αλλάζει καθώς η ζωή μου εξελίσσεται, αλλά πάντα είχα ένα πράγμα αληθινό – η μόδα είναι για όλους, ανεξάρτητα από το μέγεθος, τη φυλή ή το εισόδημά σας. Είναι απίστευτη τιμή για μένα να παραλαμβάνω το σημαντικό βραβείο Fashion Icon Award από το CFDA, έναν οργανισμό του οποίου το έργο θαυμάζω εδώ και καιρό και να βρίσκομαι ανάμεσα στα είδωλα του στυλ που πάντα θαύμαζα” είπε για το βραβείο που θα παραλάβει απόψε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This