H Mαρία Κορινθίου κέρασε φωτογραφία με nude σουτιέν και είναι να τη χαζεύεις ώρες

Γενικά συμβαίνει αυτό με τις φωτογραφίες της

Must Read

Η Μαρία Κορινθίου, είναι ambassador γνωστής εταιρίας εσωρούχων και πολύ συχνά ανεβάζει υπέροχες αισθησιακές φωτογραφίες της φορώντας ιδιαίτερα σετ lingerie.

Η ιταλική μάρκα ρούχων και καλσόν την έχει επιλέξει ως πρόσωπο για τις διαφημιστικές της καμπάνιες και τη βλέπουμε να ποζάρει στα social media της φορώντας σέξι σουτιέν, βρακάκια και ζαρτιέρες που εφαρμόζουν τέλεια στις μεσογειακές καμπύλες της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δημιουργεί το ανάλογο concept για να προβάλλει το εκάστοτε σετ και τα σχόλια μαζί με τα likes πέφτουν βροχή σε κάθε της ανάρτηση ενώ πράγματι αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τα συγκεκριμένα brand που είναι ήδη πολύ δημοφιλή.

Άλλωστε από το παρελθόν η Μαρία Κορινθίου μας είχε συνηθίσει σε γυμνές πόζες, όταν ακόμη έκανε φωτογραφήσεις για μεγάλα περιοδικά lifestyle στα οποία την είχαμε δει ακόμη και ολόγυμνη.

Αν και οι φωτογραφίες της απευθύνονται κυρίως σε γυναίκες που θα φορέσουν τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι πάρα πολλοί οι άνδρες οι οποίοι κοιτούν τις πόζες της και αφήνουν το σχόλιο ή πατούν μια καρδιά για να εκφράσουν το θαυμασμό τους.

Εκπροσωπώντας την μεσογειακή ομορφιά, η Μαρία Κορινθίου γεμίζει με το πληθωρικό της μπούστο τους στηθόδεσμους και αναδεικνύει τα μικροσκοπικά εσώρουχα με τους υπέροχους γλουτούς της.

Ανάλογα με την εποχή δείχνει το αντίστοιχο σετ εσωρούχων που προτείνει η εταιρεία γι αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ πάντα επίκαιρο είναι ένα σε μπεζ ή ένα μαύρο χρώμα.

Αυτή τη φορά, πόζαρε με ένα σουτιέν στο χρώμα του δέρματος, έχοντας γύρει ακουμπώντας σε μια σιδεριά πίσω από πολύχρωμα λουλούδια. Στη λεζάντα έγραψε: “Sunday mood 💐”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This