Θάνος Μπίρκος: «Moυ είπαν σε γεμάτο λεωφορείο “φύγε από εδώ, έχουμε και τους χοντρούς”»

Must Read

O Θάνος Μπίρκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης μιλώντας για το μπούλινγκ που έχει δεχθεί για τα κιλά του περιγράφοντας μάλιστα μια πρόσφατη λεκτική επίθεση που δέχθηκε μέσα σε ένα λεωφορείο που ήταν γεμάτο κόσμο. Ο “Τόλης” του “Σασμού” θέλησε να περάσει το μήνυμά του λέγοντας:

«Έχω δεχτεί bullying λόγω των κιλών μου… Γίνεται. Θέλω να πιστεύω ότι τα νέα παιδιά δεν μεγάλωσαν με τις αρχές που μεγαλώσαμε εμείς. Εγώ μεγάλωσα τη δεκαετία του ’80 σε ένα χωριό στο Αγρίνιο, αναγκαστικά και μη, οι προσλαμβάνουσες που είχαμε, ήταν το οτιδήποτε διαφορετικό ή ό,τι δεν έχει τον κοινωνικό κανόνα του ουδέτερου, πρέπει να το πολεμήσουμε, να το κοροϊδέψουμε, να το σατιρίσουμε. Εμένα αυτά, όπως έχω ξαναπεί, μου γίνανε πανοπλία. Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Αισθάνομαι πολύ όμορφος. Αν δεν έχω θετικότητα και μείνω στη μιζέρια, δε θα πάω παρακάτω. Δεν έχω εγώ το πρόβλημα αν ο άλλος στο λεωφορείο – μου συνέβη πρόσφατα, μου είπαν, “φύγε από εδώ, έχουμε και τους χοντρούς”, επειδή είχε πολύ κόσμο -το πρόβλημα το έχει αυτός, όχι εγώ» ανέφερε αρχικά.

«Εγώ έκανα τη διαδρομή μου, κατέβηκα στη στάση μου, πήγα για τον καφέ μου, πέρασα υπέροχα, αυτός κουβάλησε όλο αυτό. Για τα νέα παιδιά το λέω δημόσια, δεν είναι πρόβλημα αυτού του παιδιού. Αν δεν υπάρχει παθολογικό πρόβλημα, δεν έχεις πρόβλημα με την υγεία σου, να αισθάνεσαι όμορφα γι’ αυτό που είσαι, ό,τι και να είσαι, και αδύνατος και χοντρούλης, και γεματούλης, και ξανθιά και μελαχρινή, να είσαι όμορφα εσύ. Όταν περνάς από τον καθρέφτη να βλέπεις ένα φως» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This