Πρόβα νυφικού για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Είπε “Yes I do!”

Η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, φωτογραφήθηκε με ένα ονειρεμένο νυφικό στο πιο παραμυθένιο μαγαζί της Αθήνας για τις ανάγκες του περιοδικού γάμου "Yes I do"

Must Read

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε ένα υπέροχο εξώφυλλο για το περιοδικό γάμου “Yes I do!” φορώντας μια ρομαντική νυφική δημιουργία μέσα στο “Fairytale” το πιο παραμυθένιο cafe της Αθήνας.

  • Από την Έλενα Φάκου

Η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, φωτογραφήθηκε ντυμένη νύφη, με επώνυμα νυφικά φορέματα για το περιοδικό γάμου “Yes I do!” ως άλλη σταχτοπούτα στο concept store της Βανέσσας Χολέβα και του συζύγου της Άγγελου Παπάζογλου στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων που διαθέτει άλλο ένα στη Νέα Φιλαδέλφεια και ετοιμάζεται για τα εγκαίνια ενός τρίτου στην περιοχή του Χαλανδρίου, αποτελεί διαχρονικά location που προτιμούν άνθρωποι της μόδας για να στήνουν τα fashion editorial τους.

Η διακόσμηση είναι ονειρεμένη και το “Fairytale” είναι η pastry boutique που αγαπούν οι άνθρωποι που αγαπούν το στυλ και χιλιοφωτογραφίζονται οι influencers. H επιλογή του χώρου για τη φωτογράφιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη ως μοντέρνα cinderella, ήταν άκρως επιτυχημένη και ίσως ο προάγγελος για έναν πραγματικό γάμο με το σύντροφό της.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This