O Mελέτης Ηλίας αποκάλυψε πως κατάφερε να κάνει τη γυναίκα του να μη ζηλεύει τις ερωτικές σκηνές

«Η γυναίκα μου δυσκολευόταν με τις ερωτικές μου σκηνές, αλλά μετά βρήκα άλλο κόλπο» δήλωσε

Must Read

Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στο «Προξενιό της Ιουλίας» όπου και πρωταγωνιστεί, στην προσωπική του ζωή, στις κρίσεις που πέρασε στο γάμο του, στο ρόλο του ως γονέας αλλά και στο κόλπο που έχει βρει ώστε να μην ζηλεύει η σύζυγός του Θέμις Βουτσινά.

«Πρώτη φορά κάνω τηλεοπτικό δράμα, κι είναι πολύ μεγάλο για μένα το ενδιαφέρον να μπω στο mood της εποχής. Έχει μια δυσκολία, αλλά έχω γύρω μου ανθρώπους που μόνο πιο ψηλά σε πάνε. Είναι πολύ ωραία παρέα και καλοί ηθοποιοί», εξήγησε.

«Έχω μεγάλο άγχος το πώς θα μεταφέρω πράγματα στα παιδιά μου, θέλει μια ιδιαίτερη ισορροπία. Καλό είναι τα παιδιά μας να τα βάζουμε να ζουν στον πραγματικό κόσμο κι όχι σε ένα συννεφάκι ότι είναι όλα τέλεια, γιατί θα έρθει η πραγματικότητα και θα τα τσακίσει», ανέφερε.

«Τον πρώτο καιρό, δυσκολευόταν με τις ερωτικές μου σκηνές, αλλά μετά βρήκα άλλο κόλπο. Γνωρίζω τις συμπρωταγωνίστριές μου στη γυναίκα μου. Εγώ ήμουν πολύ ζηλιάρης, αλλά μετά την καραντίνα, λίγο μου έφυγε. Πηγαίναμε σε ειδικό. Για να μπορέσουμε να το ισορροπήσουμε, πήγαμε σε έναν άνθρωπο και μας βοήθησε έμπρακτα» είπε ο ηθοποιός.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This