Γέννησε η Μαρία Καρλάκη – Οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε

Η τραγουδίστρια υποδέχθηκε το πρώτο της παιδί

Must Read

Η Μαρία Καρλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρωί του Σαββάτου στις 7 το πρωί, το οποίο είναι ένα υγιέστατο αγόρι βάρους 3.190 κιλών και 52 εκατοστών.

Η τραγουδίστρια γέννησε σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων και γιατρός της είναι ο γυναικολόγος και μαιευτήρας, Παναγιώτης Πολύζος.

Η Μαρία Καρλάκη είχε μιλήσει στην εκπομπή “Fay’s time”για την εγκυμοσύνη της και είχε αποκαλύψει πως θα είναι ανύπαντρη μαμά και θα μεγαλώσει μόνη το παιδί της καθώς δεν είναι πλέον ζευγάρι μαζί με τον πατέρα του και δεν γνωρίζει καν που βρίσκεται.

«Ανυπομονώ να πάρω τον γιο μου αγκαλιά. Θα γεννήσω τον Νοέμβριο, το μωρό θα βγει σκορπιός όπως εγώ. Μόλις έμαθα πως είμαι έγκυος, έβαλα τα κλάματα, το μωρό αυτό είναι θεόσταλτο. Ο Τριαντάφυλλος είχε καταλάβει πως είμαι έγκυος πριν καν το μάθω εγώ. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας αντιμετωπίζουμε τα ψυχολογικά των άλλων. Ο πατέρας του παιδιού μου έβαλε τα κλάματα μόλις άκουσε πως είμαι έγκυος. Δεν είμαι μαζί με τον πατέρα του παιδιού μου, μπορώ να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου. Έχω πελαγώσει από το άγχος για το πώς θα μεγαλώσω το παιδί μου. Με στεναχωρεί όταν σκέφτομαι πως πρέπει να εξηγήσω στο παιδί μου γιατί δεν είμαι μαζί με τον μπαμπά του. Το όνομα του παιδιού μου θα είναι Ραφαήλ κα τα βαφτίσια θα γίνουν στη Μυτιλήνη. Σε πέντε χρόνια θα ήθελα να έχω την οικογένειά μου και να κάνω και δεύτερο παιδί», είχε πει η Μαρία Καρλάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This